Gala Premiilor Oscar 2019 nu va avea prezentator! Kevin Hart, cel care trebuia să fie gazdă, a dezvăluit de ce se retrage

11 ianuarie, 2019
1 gettyimages 512937168 jpg jpeg

În 2019, gazda Premiilor Oscar trebuia să fie actorul Kevin Hart, însă acesta a anunţat zilele trecute că a decis să renunţe la acest job. Dacă decizia acestuia este una definitivă, înseamnă că va fi pentru prima dată în ultimii 30 de ani când celebra gală nu va avea un prezentator!

Pe 9 ianuarie, atunci când a fost invitat în studioul emisiunii „Good Morning America“, Kevin Hart a confirmat că nu va mai prezenta Premiile Oscar 2019 şi că totul se întâmplă din cauza unor afirmaţii pe care le-a făcut în urmă cu mai mulţi ani şi care îş bântuie şi astăzi.

„Vreau ca toată lumea să ştie că am terminat cu asta. Este o decizie pe care am luat-o personal şi nu vreau să mai discut despre ea“, a spus actorul.

Din câte se pare, Kevin Hart a fost anunţat pe 4 decembrie 2018 că urmează să fie gazda galei Premiilor Oscar 2019, însă reprezentanţii Academiei Americane de Film i-au spus că înainte de marea ceremonie care va avea loc pe 24 februarie trebuie să-şi ceară scuze pentru mai multe afirmaţii homofobe pe care le-a făcut în urmă cu aproximativ 10 ani.

„Una dintre cele mai mare temeri de-ale mele este ca fiul meu să devină homosexual. asta este o teamă. Ţineţi minte, nu sunt homofob... Fiţi fericiţi. Faceţi ce vreţi. Dar eu, ca bărbat heterosexual, dacă pot să previn ca fiul meu să fie gay, o voi face“, sunt unele vorbe pe care Kevin Hart le-a spus în trecut.

image

Acum, actorul a vorbit din nou despre acele afirmaţii din trecut, ţinând să precizeze că oamenii se schimbă şi că publicul ar trebui să înţeleagă şi să ştie acest lucru.

„Echipa mea mi-a spus: «O, Doamne, Kevin, toată lumea este supărată pentru mesajele publicate acum mai mulţi ani». Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit. Am decis să trec peste partea cu scuzele. Motivul este acela că am făcut asta de mai multe ori. Nu este prima dată când a venit vorba despre asta. Am discutat. Am explicat. Am spus cine sunt acum faţă de cine eram. Nu voi continua să mă întorc şi sunt într-un loc complet diferit în viaţa mea“, a spus Kevin Hart.

Până la urmă, într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter, celebrul comediant şi-a cerut scuze public că a rănit anumite persoane: „Am ales să renunţ la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar. Nu doresc să distrag atenţia într-o noapte în care ar trebui să fie sărbătorite atâtea talente. Îmi cer iertare faţă de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele mele lipsite de sensibilitate din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Evoluez şi vreau să continui să fac asta. Scopul meu este să aduc oamenii laolaltă, nu să îi despart. Transmit multă dragoste şi aprecierea mea Academiei. Sper să ne vedem din nou“.

Reprezentanţii Academiei Americane de Film nu au oferit încă un anunţ oficial, dar presa din SUA notează că producătorii au selectat o listă de celebrităţi care vor ţine discursuri  şi vor introduce diverse momente ale serii, în locul unui prezentator.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg