GALERIE FOTO Carmen Negoiţă: ”Trebuie să porţi pantofi în funcţie de momentele zilei!”

30 ianuarie, 2015
carmen negoita toc lat jpeg

Carmen Negoiţă este pe cât de surprinzătoare în alegerile sale vestimentare, pe atât de practică atunci când vine vorba de încălţămintea pe care o poartă zi de zi. Dincolo de tendinţele în modă, pe care, de altfel, le respectă, fashion bloggerul

Carmen Negoiţă este pe cât de surprinzătoare în alegerile sale vestimentare, pe atât de practică atunci când vine vorba de încălţămintea pe care o poartă zi de zi. Dincolo de tendinţele în modă, pe care, de altfel, le respectă, fashion bloggerul optează pentru încăltăminte care să îi ofere confort, indiferent de locul unde îi poartă.

Pe blogul ei, Carmen recomandă trei tipuri de pantofi pentru trei momente ale zilei care sunt şi comozi şi la modă.

“Sunt absolut convinsă că multe dintre voi vă plângeti de lipsa timpului. Avem atât de multe de făcut. Nu mai punem la socoteală că vrem să arătăm impecabil. În acest sens putem miza pe versatilitate. Este o opţiune bună. Eu intotdeauna mizez pe această calitate.

image

Sunt mamă, persoană publică şi femeie de afaceri. Mă împart între evenimente, întâlniri de afaceri şi creşterea copiiilor. Plec de acasă dimineaţa şi mă întorc târziu seara.

În acest caz îmi construiesc o ţinuta care se preteaza pentru mai multe evenimente din ziua în curs. Tot ceea ce se schimbă în cazul ţinutei mele este linia pantofilor. E şi cea care face diferenţa.

image

Pentru cumpărături, achitarea facturilor, etc ... aleg întotdeauna o pereche de pantofi cu talpă plată. Trebuie să fie comozi şi să îmi permită să mă deplasez repede. Pentru o şedinţă cu părintii la şcoală, aleg o pereche de botine feminine, elegante şi cu un toc nu prea înalt. Seara sunt pregătite de obicei evenimentele mondene şi eventuale petreceri. Merg la sigur cu o pereche de pantofi stylish”, mărturiseşte fashion bloggerul.

image


Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg