Gaming-ul, un stil de viaţă - investeşte corect într-un scaun de gaming, de la Aosom

13 ianuarie, 2022
1 scaun jpg jpeg

Fiecare dintre noi are o pasiune a sa. Preferă în timpul liber să se relaxeze privind un film sau pur şi simplu simţind mai multă adrenalină, în timp ce descoperă un nou joc. De mici copii descoperim lumea din jur prin joc şi joacă, aşadar de ce nu am face asta şi când suntem mari? Dar jocul acum înseamnă strategie şi dezvoltarea unor abilităţi, iar pentru a menţine totul într-un context sănătos, avem nevoie de câteva lucruri. 

Da, un laptop sau computer este de bază, însă să nu ignorăm sau să nu subestimăm importanţa unui scaun gaming. Regăsim variante la Aosom, la preţuri chiar decente încât acest lucru să fie trecut pe lista viitoarelor investiţii. Viitoarelor în sensul chiar a viitorului apropiat. 

Nu eşti gamer adevărat fără un scaun pe măsură 

Un scaun de gaming achiziţionat înseamnă o experienţă a jocului mai plăcută. Poate că nu ne dăm seama, însă viaţa sedentară, munca şi orele îndelungi petrecute în faţa ecranelor sunt destul de dăunătoare. Avem tendinţa de a ne mişca şi de a adopta tot felul de poziţii incorecte şi nesănătoase. Să ne aplecăm înspre faţă, să privim mai cu atenţie ecranul, să stăm pe spate, cu capul aplecat în jos sunt câteva poziţii care pun presiune pe coloană aşa cum nu ar trebui să fie. 

Un scaun corespunzător ales va fi cel care asigură nu doar o poziţie bună a coloanei, ci şi o experienţă mai plăcută a jocului în sine. Adică te poţi concentra pe joc şi pe misiunea de aici, fără să fii preocupat de durerile de spate, cervicale şi nu numai. În plus, modelele complexe de astfel de scaune includ şi parte extensibilă, pentru picioare, astfel încât la nevoie să stai întins, cât mai relaxat. Până la urmă acesta este scopul atunci când joci, nu-i aşa? 

Ofertele de la Aosom 

Pentru pasionaţii de jocuri, pentru cei care doresc să aibă parte de ore de joc ca la carte, în timp ce se simt cât mai confortabil, Aosom le oferă motive în plus să facă shopping de aici. Varietatea de scaune de gaming este completată de selecţii de fotolii pentru jocuri. Există să spunem aşa de toate pentru toţi.

Un scaun de gaming cu toate funcţiile de care are nevoie un gamer adevărat are spătar ajustat, este rabatabil, moale la şezut, robust şi rezistent. Poate ajunge la sume de peste 800 de lei. Transportul este însă gratuit şi livrarea rapidă, astfel încât în câteva zile te vei şi bucura de alegerea făcută, scaunul fiind deja la tine în living. 

Tot aici regăsim şi acele scaune de birou versatile, potrivite şi pentru sesiuni de gaming. Sunt mai accesibile la preţ şi se încadrează perfect în designul camerei. Iar în această perioadă o campanie cu extra reducere de 10% îi face pe mulţi să grăbească achiziţia. Căci este şi acea perioadă din an când ne petrecem mai mult timp în interior, ziua este mai scurtă şi simţim nevoia de a sta cozy în casă. Timpul acesta poate fi valorificat altfel, la joc, mai ales dacă ai extra confort cu un scaun de gaming bine ales! Descoperă ce ţi se potriveşte, la aosom.ro. 

Contact: 

clienti@aosom.roRecente pe Ok! Magazine

Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg