Gary Barlow, despre lupta sa cumplită cu cântarul

30 noiembrie, 2011

A trecut de la categoria "grăsuţul din Take That" la "cel sexy din Take That" şi nu i-a fost uşor. Gary spune că nici acum nu-i vine să creadă că a avut atâtea admiratoare, în ciuda kilogramelor sale în plus.

A trecut de la categoria "grăsuţul din Take That" la "cel sexy din Take That" şi nu i-a fost uşor. Gary spune că nici acum nu-i vine să creadă că a avut atâtea admiratoare, în ciuda kilogramelor sale în plus.

"Am ajuns în sfârşit la o greutate cu care sunt al naibii de fericit şi mă simt senzaţional", a declarat britanicul de 40 de ani pentru revista Grazia. "Am încredere în mine. Şi poate suna superficial, dar faptul că mă simt atât de bine în pielea mea mă face ca în fiecare dimineaţă să mă trezesc c-o poftă fantastică de viaţă".

Victoria lui Barlow e cu-atât mai valoroasă acum, după ce lasă în urmă o istorie grea, căci, după destrămarea formaţiei Take That în 1996, Gary a luat şi mai mult în greutate, căzând pradă unei cumplite depresii. Cea care l-a ajutat să-şi revină e femeia care-i stă alături de 11 ani, soţia lui, Dawn. "Ea a fost lângă mine şi la bine, şi la rău. Chiar şi când aveam 107 kilograme şi nimeni nu-mi mai dădea niciun telefon. Ea ştie cel mai bine că greutatea a fost cel mai aprig inamic al meu şi cum m-am simţit mereu vinovat la fiecare înghiţitură de mâncare pe care o luam. Am avut probleme cu alimentaţia ani în şir. Odată ce începeam să mănânc nu mă mai puteam opri. Acum mă simt atât de uşor, pot să joc fotbal cu copiii ori să-mi pun un costum şi să-mi spun Arăt bine!", a mai spus Gary.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg