Gaz pe foc! După derapajul de la Oscaruri, se va inflama Will Smith din nou? Fostul amant al Jadei a făcut un anunţ care va tulbura apele

6 aprilie, 2022
1 profimedia 0674096711 jpg jpeg

Este clar, Will Smith nu se află în cea mai bună perioadă a sa. După numeroasele controverse iscate în urma palmei de la Oscaruri, Will a mai aflat ceva care îl poate agita peste măsură.

Este de notorietate faptul că actorul a fost înşelat de Jada, însă el a iertat-o. Ei bine, de parcă nu ar fi fost cu nervii întinşi la maxim şi îngenuncheat de showbiz după ce a vrut să-şi apere soţia de o glumă nevinovată, să vedem cum va reacţiona acum. Căci fostul iubit al soţiei sale, August Alsina, a anunţat că va lansa o carte în care va descrie aventura cu Jada Pinkett Smith, despre care s-a spus că Will ar fi ştiut. Care este adevărul şi ce tornadă se va isca odată cu noile dezvăluiri?

7 profimedia 0563731138 jpg jpeg

Alsina promite să desluşească multe dintre necunoscutele relaţiei sale ilicite cu Jada Pinkett Smith. Soţia lui Will a recunoscut în 2020 aventura cu Alsina, însă a numit-o ”o încurcătură”. Soţii Smith au acceptat să vorbească despre problemele din căsnicie într-un talk show care despică intimităţile în patru: Red Table Talk. Dată fiind situaţia delicată pe care Will Smith a declanşat-o, de ce nu ar înşfăca şi Alsina puţină publicitate? Căci, după cum se ştie la Hollywood, nu există publicitate rea.

11 profimedia 0541865517 jpg jpeg

Editurile se pare că se înghesuie să obţină drepturile pentru această carte care se anunţă incendiară. „August se pregăteşte să semneze un contract de carte pe bani mulţi, care va detalia relaţiile sale romantice cu Jada. Întotdeauna a susţinut că Will i-a dat permisiunea să aibă o aventură cu Jada, lucru pe care ei l-au negat public. August va detalia timpul petrecut cu Jada şi va vorbi, de asemenea, despre modul în care şi l-au petrecut, locuind în casele deţinute de Will atunci când era plecat la filmări”, a spus o sursă pentru cotidianul The Sun.

Specialiştii în psihologie pot confirma că ieşirea nervoasă a lui Will Smith nu poate exprima decât un stres profund în viaţa sa. Cât este de fericit cu Jada şi cât de mult va rezista relaţia lor probelor timpului, dar şi cine va plăti costul greşelilor trecutului? Rămâne de văzut cum va fi Will afectat sentimental, după o nouă dezamăgire. Căci profesional, va avea de plătit mult, după un derapajul public de la Oscaruri.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}