Gazda show-ului „Survivor”, Daniel Pavel, s-a logodit cu iubita sa, Ana Maria Pop

16 octombrie, 2023

Pentru cine se întreba cât mai așteaptă „domnu Dan” să-i pună Anei marea întrebare, iată că a apărut și inelul mult așteptat pe degetul frumoasei partenere de viață a vedetei Pro TV.

Daniel Pavel de la Survivor s a logodit cu Ana Maria Pop   Instagram jpg

Daniel Pavel n-a mai întârziat și a decis să-i pună pe inelar iubitei sale un inel prețios, dimpreună cu promisiunea iubirii sale. Momentul nu a avut loc chiar de ziua de naștere a partenerei sale, Ana Maria Pop, ci într-o zi când aparent oarecare, care nu prevestea niciun moment festiv.

Cum s-a petrecut totul? Ne spune chiar „domnu’ Dan”, într-o postare specială pe Instagram: „O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei - barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oraș o săptămână legată din ianuarie😇Dau la rame 🛶 deh, marinaru’ e om și el și la momentul oportun 🛟 cap compas 💍 cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri 🎆 și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană ✍🏽📜 și … torpedo in the water of our heart ❤️‍🔥🫴🏼 😇Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește, deja are Cercul Iubirii pe deget💍. Ăsta a fost planul meu”.

Ce sentimente a trăit Ana Maria? Și eu care credeam căa e doar o plimbare cu barca… (nu ca asta ar fi puțin, tot ce vine din iubire reprezintă mult, mult de tot în economia vieții). Dar chiar nu mă gândeam că va fi atât de frumos, totul, chiar atunci. EL, Danielul meu, cuvintele lui, emoția. Sunt recunoscătoare pentru toată iubirea care vine din partea lui, pentru binecuvântarea Domnului, pentru noi! De iubire, nu mai zic. Se vede și e a noastră. Greu de redat în cuvinte ❤️‍🔥♾️💍♾️❤️‍🔥”.

Cartoanele la care face referire Daniel Pavel au fost scrise încă de acum 5 luni, pe platourile de filmare din Republica Dominicană, semn că era hotărât demult să-i ceară mâna. Și, pe 4 octombrie, într-o după-amiază petrecută în jeanși și teniși la o plimbare prin parcul Herăstrău, Ana Maria Pop i-a spus „Da” aproape în același loc în care și-au spus prima oară „Te iubesc!”.

Le urăm și noi fericire multă și o iubire până la finalul vieții.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg