Geloasa Jennifer Lopez le avertizează pe femeile care poftesc la Ben Affleck: ”Nu vă jucați cu mine!”

16 februarie, 2024

Un fel de ”te joci cu mine, te joci cu focul”. Artista prin ale cărei vene curge sânge fierbinte nici nu avea cum să fie altfel. Jennifer Lopez a dorit ca acest lucru să fie bine cunoscut.

Jennifer Lopez, Profimedia (3) jpg

O divă asumată, J Lo a făcut spectacol joi, în emisiunea “Today With Hoda & Jenna”, unde a acceptat un adorabil joc al întrebărilor și răspunsurilor.

Jennifer Lopez în noul clip, Profimedia (5) jpg

Vedeta a recunoscut că este geloasă dacă o altă femeie flirtează cu soțul ei. Însă a ținut să explice: ”O voi apostrofa în cel mai elegant mod cu putință.”

Jennifer Lopez ține mult să fie o femeie educată. Nu s-ar comporta ca ”Jenny din spatele blocului”, așa cum este celebra melodie.

Cântăreața a jucat în studio un joc denumit „Acesta sunt eu... Acum sau atunci?” în care răspundea la întrebări care descriau o situație curentă sau una trecută.

Când gazda Hoda Kotb a întrebat-o dacă „devine geloasă cineva poftește la jumătatea sa”, Jennifer Lopez a ridicat cartonașul pe care scria „ACUM”.

A recunoscut franc că este geloasă: ”Nu vă jucați cu mine, doamnelor”, a sunat cvasi-amenințarea unei femei geloase, mascată puțin de zâmbete și o privire drăgălașă.

Ea le-a avertizat apoi pe femei să stea departe de Ben Affleck, soțul ei în vârstă de 51 de ani.

Când a fost întrebată ce ar face dacă cineva ar începe să flirteze cu actorul din „Gone Girl”, ea a spus: „În primul rând, eu iubesc, nu lupt, dar le voi face să priceapă într-un mod foarte elegant, sunt o doamnă.”

Nu este prima dată când Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, arată că poate fi posesivă cu Ben Affleck, cu care s-a căsătorit în iulie 2022.

În noiembrie anul trecut, cântăreața „Let’s Get Loud” a fost văzută transmițându-le fanelor actorului care se înflăcăraseră prea tare: ”Mai potoliți-vă, fetelor!”.

Cea mai recentă ieșire publică a cuplului a fost una ravisantă, de revistă! Au reamintit tuturor că al lor cuplu, supranumit Bennifer, este unul la fel de strălucitor cum îl știm.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg