Gelozia l-a orbit! Cum s-a manifestat Steve McQueen când a aflat că soţia îl înşală cu un alt actor

10 februarie, 2022
8 steve20 jpg jpeg

Prima căsătorie a lui Steve McQueen s-a încheiat brutal după o ceartă violentă.

Actorul a aflat că era înşelat de soţie cu o vedetă. În mod şocant, starul a folosit droguri pentru a forţa o mărturisire din partea jumătăţii sale îngrozite.

Puţini actori se pot lăuda cu un CV la fel de impresionant ca cel avut de Steve McQueen. Starul avea un succes imens la Hollywood şi o carismă aparte. Din păcate, viaţa lui nu a fost la fel de plină de farmec în spatele camerei. Înainte de a muri în 1980, la vârsta de 50 de ani, McQueen a fost căsătorit de trei ori, cu Neile Adams, Ali MacGraw şi Barbara Minty.  Deşi toate relaţiile sale au fost zbuciumate, primul mariaj iese cel mai mult din tipare.

McQueen şi Adams au fost căsătoriţi din 1956 până în 1972. În ciuda faptului că au fost împreună timp de 16 ani, relaţia lor a devenit una violentă abia în 1970. Fosta soţie a explicat cum s-au schimbat lucrurile.

 „Nu a ridicat niciodată mâna la mine în primii 14 ani ai vieţii noastre împreună. Am avut însă o aventură, iar asta l-a adus pe marginea prăpastiei. Mă aşteptam la asta, într-adevăr, pentru că îl cunoşteam atât de bine. Nu credeam însă că ne va distruge căsnicia, dar a făcut-o”.

Chiar dacă a devenit gelos după ce a aflat de aventura soţiei, fidelitatea nu era punctual lui forte. McQueen era celebru pentru aventurile sale. Ba mai mult, nu făcea un secret din asta nici faţă de partenera sa de viaţă..

Adams îşi aminteşte că McQueen i-a spus la un moment dat.: „Ah, ar trebui să-ţi spun, vor veni mai multe femei să mă viziteze în această vară”.

2 steve2 jpg jpeg

La acea vreme, McQueen o întreba în mod repetat dacă are o aventură, lucru pe care ea l-a negat cu vehemenţă. Cu toate acestea, se vedea cu Maximilian Schell, actorul care câştigase un Oscar în 1962 pentru interpretarea din Judgment at Nürnberg. La un moment dat, McQueen a devenit suspicios, potrivit cărţii biografului Marc Eliot Steve, McQueen: A Biography.

McQueen a păcălit-o în cele din urmă pe Adams oferindu-i nişte cocaină. „Nu i-a plăcut, dar el a împins-o şi, pentru a păstra pacea întrei ei, a luat puţin”, scrie Eliot.

„Încă o dată, Steve a adus în discuţie infidelitatea. De această dată, Neile, care nu mai avea aceeaşi rezistenţă, a mărturisit că a făcut-o cu un actor celebru care a câştigat un premiu Oscar ”.

După această mărturisire, McQueen a luat o armă şi a cerut în mod repetat să îi spună cum se numeşte.. Asta a făcut-o în cele din urmă să îl numească pe Schell. A început să o lovească cu pumnii până când Adams a mărturisit că i-a plăcut să se culce cu celălalt bărbat. Când a terminat, a abandonat-o pe un scaun plină de sânge.

“McQueen nu l-a confruntat niciodată pe Schell, dar a încercat să îi ofere un rol în filmele sale. În acel moment, el nu era disponibil, iar asta probabil că i-a salvat viaţa”, adaugă Eliot. Actorul a fost mai târziu cuprins de remuşcări pentru felul în care şi-a tratat soţia. La scurt timp după acel episod sângeros, McQueen a cerut divorţul.

Multe dintre problemele sale ar fi provenit din copilăria lui tumultoasă. Eliot afirmă că actorul a fost „produsul unei aventuri de o noapte” dintre un cascador de la circ şi o „prostituată alcoolică”.



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg