Gemenele de opt ani ale Lisei Marie Presley au crescut frumos

26 septembrie, 2017
Celebrity Sighting In Tokyo jpeg

Lisa Marie Presley poate că nu are cea mai demnă de invidiat viaţă personală, dar, cu siguranţă, se poate mândri cu cei patru copii frumoşi ai ei.

Sau le poate mulţumi părinţilor ei, legendarul Elvis Presley şi Priscilla Presley, pentru genele extraordinare moştenite de la ei. Iar noi am putut observa asta graţie actriţei Riley Keough (28), fiica cea mare a Lisei Presley, care a postat pe contul ei de Instagram o superbă poză cu mama ei şi cu gemenele Harper şi Finley, fiicele în vârstă de opt ani pe care Lisa le are cu cel de-al patrulea ei soţ, Michael Lockwood.

Un soţ cu care Lisa se află acum în proces de divorţ, după un mariaj de 10 ani, iar acest divorţ se anunţă unul destul de urât după ce au apărut, deja, în presă zvonuri despre fotografii indecente cu copii găsite de fiica lui Elvis în calculatorul lui Michael.

Ei bine, Riley, căsătorită din 2015 cu cascadorul Ben Smith, a alăturat pozei cu pricina mesajul următor: "Brunch cu cele mai frumoase doamne. P.S. Aceea este mama, nu eu".

Riley Keough este fiica cea mare a Lisei Marie Presley

Benjamin Keough

Lisa Marie Presley mai are şi un fiu din primul ei mariaj, cel cu Danny Keough. Este vorba despre Benjamin Keough, în vârstă de 24 de ani, mai puţin expus în media.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia