Gemenii lui Beyonce au împlinit şapte luni. Cum se descurcă artista?

26 ianuarie, 2018
beyonce jpeg

De când i-a adus pe lume pe gemenii Sir şi Rumi Carter, Beyonce a cam dispărut din peisajul hollywoodian. Rarele ocazii în care a luat masa cu soţul său, rapperul Jay Z, în oraş nu au însemnat, din păcate, şi şansa de a-i vedea pe gemeni, aşa că suntem tare curioşi să aflăm ce mai fac aceştia.

Au trecut şapte luni de la venirea lor pe lume

Ei bine, recent, o sursă din anturajul artistei le-a oferit celor de la UsWeekly detalii inedite din sânul familiei Carter. Aparent, motivul pentru care Be a cam dispărut este faptul că se ocupă îndeaproape de creşterea micuţilor, apelând la dădace doar atunci când e cazul, mai ales că prin preajmă se află şi mama artistei, Tina Knowles. ”Beyonce petrece foarte mult timp cu gemenii ei, este o mamă implicată. (...) Se pregăteşte pentru următoarele concerte, trage la sală şi are grijă de gemeni. Programul ei este destul de aglomerat”, a declarat acest apropiat.

Cu micuţa Rumi

Cu băieţelul Sir Carter

Chipurile, şi sora micuţilor, Blue Ivy (6), i-a dat o mână de ajutor mamei sale, în toată această perioadă. ” Blue e îndrăgostită de micuţi şi mereu îi verifică, o ajută cu îndatoririle pe mama sa”, a menţionat respectiva sursă. Cât despre gemeni, aceştia au împlinit de curând şapte luni, aşadar au mai crescut de la cea mai recentă ocazie în care i-am văzut (n.r. reşedinţa lor din Florida). Din păcate, nu credem că vom şansa să-i vedem prea curând în public. Cel mai probabil, artista aşteaptă ca aceştia să împlinească măcar un an, înainte de a apărea cu ei în public ori de a posta imagini pe conturile de socializare. Nu ne-ar surprinde dacă s-ar întâmpla aşa, căci şi-n cazul lui Blue Ivy lucrurile s-au desfăşurat la fel.

Micuţa Blue îşi ajută mama având grijă de gemeniRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg