Gemenii lui Beyonce s-au născut prematur. Sunt în spital sub tratament

21 iunie, 2017
beyonce3 png

Există într-adevăr probleme în legătură cu naşterea gemenilor lui Beyonce şi ai lui Jay Z, nu degeaba artiştii au ţinut totul secret. Au devenit părinţi pentru a doua oară, dar se pare că micuţii lor s-au grăbit să vină pe lume. Conform TMZ, gemenii s-ar fi născut înainte de termen şi acum sunt reţinuţi în spital şi trataţi de icter.

Beyonce este internată cu copiii în spital.

Asta explică şi faptul că Beyonce nu a părăsit până acum spitalul în care s-a internat pentru a naşteacum 9 zile. Conform aceloraşi surse, medicii au hotărât să-i ţină în spital pentru o "problemă minoră".  Gemenii au fost trataţi cu fototerapie, o terapie cu lumină albastră menită să elimine nivelul ridicat de bilirubină din sânge. Aceasta afecţiune, icter, este destul de comună printre nou-născuţi, în special întâlnită la cazurile de naştere prematură, copiii dezvoltând sensibilităţi. Bilirubina este un pigment colorat galben care este produs prin distrugerea celulelor roşii ale sângelui, astfel nivelul crescut de substanţă galbenă cauzează îngălbenirea pielii şi a ochilor copiilor.

Copiii lor sunt trataţi de icter.

Gemenii lui Beyonce nu-s în pericol, căci odată diagnosticată, această problemă este tratată cu succes. Copiii s-au născut săptămâna trecută, iar tatăl artistei, Mathew Knowles, a confirmat printr-o postare pe Twitter că familia s-a mărit cu încă doi membri, o fetiţă şi un băiat.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg