Generația de aur a supermodelelor a devenit de platină! Cindy, Eva, Naomi, Stephanie, fabuloase la 50+

27 septembrie, 2023

Nu degeaba sunt ele supermodelele generației de aur. Ei bine, această generație de aur își merită numele cu vârf și îndesat. Căci bijuteriile vii ale podiumurilor de modă tocmai au devenit embleme de platină!

Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg

Numele mari ale modei au fost readuse pe coperta unei celebre reviste: Vanity Fair. Fanii celebrelor încă dive se pot delecta cu fotografii incendiare în care apar fabuloasele trecute de 50 de ani: Cindy Crawford, 57 de ani, Eva Herzigova, 50 de ani, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni, Claudia Schiffer sau Stephanie Seymour.

Supermodelele s-au numărat printre o mulțime de vedete care au pozat iconic pentru coperta Vanity Fair, care mai de care mai spectaculoasă. Și totul în numele modei, al frumuseții fără vârstă, în cadrul unui număr spectaculos al revistei în căutarea „mitologiei frumuseții”.

Este un număr al Vanity Fair special, care reunește edițiile europene din Italia, Franța și Spania.

Ideea de bază ce se desprinde din această inițiativă este acceptarea universală a frumuseții, dincolo de standarde. Mitul frumuseții care ar trebui să ne oglinească neapărat, pe fiecare în parte.

Oricum, nu putem să nu admirăm aceste frumuseți cu adevărat fără vârstă. În mod clar, ideea că 50 este noul 40 se verifică. Din ce în ce mai multe femei arată mai tinere, mai ravisante și mai asumate ca niciodată. Este o descătușare din prejudecăți și o îmbrățișare a feminității fără vârstă.

Superbele doamne au îmbrăcat negru și există o abundență de rochii sexy și materiale vaporoase, transparente și atrăgătoare, care nu fac decât să accentueze factorul feminității pe care s-a concentrat ampla ședință foto.

Fotografiile incendiare au fost realizate de duoul elvețian-italian Luigi Murenu și Iango Henzi (cunoscut sub numele de Luigi & Iango), specializați în fotografia de modă. Cei doi au la activ peste 300 pictoriale și coperte de reviste glossy.

Din portofoliul acesta nu au lipsit Kristen McMenamy, Elisabetta Dessy, Christy Turlington, Shalom Harlow și Penelope Tree. Au completat line-up-ul modelelor nume ca Lauren Hutton, Iman, Milla Jovovich, Amber Valletta, Pat Cleveland, Stephanie Seymour, Carolyn Murphy, Kirsten Owen și Paulina Porizkova.

Regăsim în acest număr modele care au atins apogeul celebrității între anii 1960 și 1990.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg