Generoşi sau zgârciţi. Ce bacşiş lasă vedetele?

24 martie, 2017
FotorCreated jpeg

Deţin averi impresionante, dar asta nu înseamă că aruncă cu bani în stânga şi-n dreapta atunci când vine vorba să-şi arate recunoştinţa pentru serviciile cerute. Dar să îi cunoaştem pe cei care nu se uită la bani atunci când lasă un bacşiş!

Johnny Depp

image

Una dintre cele mai generoase staruri de la Hollywood a intrat la un moment dat într-un restaurant şi i-a făcut fericiţi pe chelnerii care lucrau acolo. După ce a mâncat o friptură pe cinste, la Gibsons, actorul a lăsat un bacşiş de 4.000 de dolari înainte de-a se ridica de la masa. Trebuie să fi fost o friptură delicioasă la banii ăştia, nu?

Taylor Swift

image

În 2013, când a terminat de luat masa la un restaurant din Philadelphia, cântăreaţa a lăsat, pe lângă nota de plată, 500 de dolari celui care a servit-o. Dar, pe lângă asta, a ţinut să-i mulţumească bucătarului-şef şi i-a dăruit acestuia două bilete la concertul ei din acea seară.

Jay Z

image

După ce a cheltuit un sfert de milion de dolari pe şampanie, alcoolul trebuie să i se fi urcat la cap faimosului rapper de a lăsat pe masa 50.000 de dolari ca bacşiş pentru toţi chelnerii aflaţi în tură în acea seară la Fontainebleau, în 2011.

Jessica Simpson

image

Celebra blondină nu lasă pur şi simplu banii pe masa şi pleacă, ea vrea să personalizeze bacşişul pe care îl oferă. Astfel, după ce a mâncat pe saturate, i-a dat chelneriţei 300 de dolari şi un cec de 500 de dolari, pe care a scris cu mânuţa ei “Eşti minunată şi faci ca lumea aceasta să fie un loc mai bun. Cu dragoste, Jess!”

Charlize Theron

image

Frumoasa actriţă s-a trezit că n-are bani la ea când a cumpărat ceva de la Pinkberry, în valoare de 3,75 de dolari. Şi-a cerut scuze vânzătorului şi i-a propus acestuia că va trimite un angajat de-ai ei cu banii imediat. Ei bine, asistentul lui Charlize s-a întors la locul cu pricina cu 100 de dolari şi i-a spus vânzătorului să păstreze restul cu scuzele de rigoare.

Dr. Dre

image

Proaspăt miliardar la acea vreme, faimosul muzician a scos din buzunar nu mai puţin de 5.000 de dolari şi i-a lăsat chelnerului care l-a servit la Skybar, din West Hollywood, în iunie 2014. Tot în acea lună, Dr. Dre a cheltuit 40 de milioane pentru o casă, aşadar bacşişul lui trebuie să fi fost o nimica toată pentru el pe lângă achiziţia aceea de milioane de dolari!Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg