Genoveva Casanova, presupusa amantă a Regelui Frederik, agită din nou apele

14 martie, 2024

Mondena mexicancă stabilită la Madrid, cu care suveranul danez ar fi avut în toamnă o aventură, a luat o decizie radicală.

Suveranul danez ar fi avut o aventură cu fosta noră a Ducesei de Alba.Casa Regală daneză, Instagram
Suveranul danez ar fi avut o aventură cu fosta noră a Ducesei de Alba.Casa Regală daneză, Instagram

După patru luni de tăcere în urma zvonurilor privind infidelitatea Regelui Frederik al Danemarcei, Genoveva Casanova (55), presupusa amantă a acestuia, a luat o decizie importantă, după cum relatează tabloidul „Hola!”.

Mexicanca stabilită în Spania, fost model, actualmente filantroapă și o obișnuită a petrecerilor cu mondenități din Spania are conexiuni în lumea regalităților, grație fostei sale căsătorii cu contele Cayetano Martinez de Irujo, între 2005 și 2008, unul dintre cei cinci fii ai defunctei Ducese de Alba, una dintre cele mai bogate aristocrate din Europa și descendentă regală directă a regelui Iacob al II-lea al Angliei. Din toamnă, însă, „conexiunile” sale s-au extins și spre nodul Europei, odată cu vizita Regelui Frederik la Madrid, una pe cae a vrea-o ștearsă din CV-ul ei. „Fac tot posibilul să revin la viața mea normală”, a mărturisit ea recent, anunțând că își continuă demersurile legale împotriva revistei „Lecturas”, care a publicat infamele fotografii cu ea și Frederik și care „a fabricat” întreaga poveste din spatele lor.

În tot acest scandal, ea are parte de susținerea fostului său soț, care nu doar că i-a pus la dispoziție o casă a familiei sale pentru a locui o vreme departe de ochii presei, ci ar suporta și cheltuielile cu avocații.

De altfel, Genoveva Casanova are tot interesul ca imaginea ei să fie una reabilitată, de vreme ce tocmai a semnat un nou contract cu o televiziune pentru participarea la cea de-a cincea ediție a emisiunii „El desafío”, ale cărei filmări au început la 1 martie și a cărei premieră este programată la începutul anului 2025. Acolo, o vom vedea concurând în probe de concentrare și rezistență împotriva unor fețe cunoscute, precum Victoria de Marichalar, Feliciano López și Manuel Díaz, printre alții.

În același timp, modelul care a lucrat pentru branduri precum Dior și Lancôme, a ales să își reia o viață socială relativ normală și a fost văzută ieșind în oraș și luând masa cu prietenii săi VIP.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg