George Buhnici, vacanţă la Praga

19 aprilie, 2012
dsc06013 resize jpeg

Realizatorul rubricii iLike IT din cadrul Ştirilor ProTv de dimineaţă a primit cadou din partea soţiei sale, Lorena, o excursie în minunatul oraş Praga.

Realizatorul rubricii iLike IT din cadrul Ştirilor ProTv de dimineaţă a primit cadou din partea soţiei lui o excursie la Praga.

George Buhnici şi soţia sa, Lorena, au dat o fugă până la Praga chiar înainte de Paşte.

„Cele trei zile petrecute la Praga au fost excelente pentru o mică escapadă înainte de Paşte. Ne doream amândoi să vizităm «Parisul Estului», aşa cum mai este ea denumită, pentru că nu a fost bifată până acum pe lista noastră de călătorii“, a mărturisit George. „Praga este un oraş turistic în toată regula, plin de locuri istorice, străduţe cu clădiri superbe, pieţe vechi, castele, biserici, catedrale, toate foarte bine conservate pentru timpul modern“, a remarcat corespondentul Ştirilor ProTv.

image

George nu-şi uită meseria acasă nici atunci când pleacă să se relaxeze, tocmai de aceea le recomandă celor care au de gând să viziteze Praga să evite taximetriştii puşi pe căpătuială şi cârciumile de stradă. „Transportul în comun este excelent, iar ghidurile online cuprind cele mai bune cafenele şi restaurante aflate mai degrabă pe străduţe ferite decât pe bulevard“, spune George.

Deoarece Lorena este însărcinată în cinci luni şi jumătate, cei doi nu au vizitat foarte multe obiective turistice, dar nu au ratat Castelul Pragăi, Primăria oraşului vechi, Orologiul Astronomic sau Piaţa Wenceslas.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg