George Burcea, sărut pătimaş la "Ferma" cu una dintre colegele sale. Formează un nou cuplu?

7 septembrie, 2020
6 george burcea si viviana sposub jpg jpeg

Nici nu a început noul sezon al emisiunii "Ferma" de la Pro TV că deja aflăm informaţii despre un posibil cuplu. Da, avem imagini cu un sărut pătimaş dintre George Burcea şi una dintre colegele sale din emisiune. Despre cine să fie vorba? 

Au mai rămas aproximativ 24 de ore până la debutul noului sezon „Ferma”, una dintre cele mai aşteptate emisiuni de la Pro TV.  În 2020, show-ul îi împarte pe cocurenţi în două tabere, orăşeni şi săteni, iar provocările fizice vor fi mai intense ca niciodată. Atât la TV, pe PRO TV, cât şi în mediul online, pe protvplus.ro au apărut noi imagini din emisiune, astfel că emoţiile fanilor sunt din ce în ce mai mari.

Noile ipostaze sunt de-a dreptul surprinzătoare. De ce spunem asta? Ne sunt arătate indicii că în casă s-ar fi format un nou cuplu. Nu ştim exact, dar sărutul pătimaş dintre ei ne face să credem asta. Cine e protagonistul? Chiar George Burcea, actorul care este în divorţ de Andreea Bălan. 

2 george burcea si viviana sposub jpg jpeg

Într-o secvenţă scurtă, într-un promo, George Burcea este filmat în timp ce una dintre concurente se apropie de el, îl ia de gât şi imediat îl sărută apăsat! Despre cine să fie vorba? Oare ce colegă a pus ochii pe el? În galeria foto se poate observa despre cine este vorba, una dintre vedetele de la Pro TV. Este tânără şi foarte frumoasă!

7 mihaela radulescu la ferma jpg jpeg

Nu vă mai ţinem în suspans, este vorba chiar despre Viviana Sposub, coprezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" care participă şi ea la "Ferma", în noul sezon. Avem imaginile cu sărutul dintre cei doi! Oare competiţia i-a apropiat şi au devenit ceva mai mult decât colegi? Imaginile vorbesc de la sine! Priviţi în GALERIA FOTO!

Iată echipa sătenilor de la FERMA

Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea şi Ana Maria Ababei, Viviana Sposub formează gaşca sătenilor. Ei vor victoria neapărat!

Foto: Pro TV, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg