George Burcea şi Monica Odagiu, presupusa iubită a lui Dan Bittman, împreună într-un proiect de televiziune. Cei doi actori s-au sărutat

30 octombrie, 2020
9 monica odagiu si george burcea jpg jpeg

Sunt actori aşa că interpretează fel şi fel de roluri, unele uşoare, altele complicate, care îi pun în posturi noi, neaşteptate! Despre George Burcea, soţul Andreei Bălan, şi Monica Odagiu, presupusa iubită a lui Dan Bittman, este vorba de data aceasta. Au apărut împreună, ba chiar s-au şi sărutat!

George Burcea este de la începutul acestui an în lumina reflectoarelor. Atunci s-a aflat că a plecat de acasă, atunci s-a aflat de despărţirea dintre el şi Andreea Bălan. Au depus chiar şi actele de divorţ, nu mai e nicio cale de împăcare între ei: "Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o ,,nuntă” în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă."

Apoi, el a devenit concurent la "Ferma", emisiunea de la Pro TV: "Este primul reality-show la care am primit oferta să particip şi sunt foarte încântat de acest lucru. Faptul că producătorii au văzut în mine un om cu potenţial şi au avut încredere că pot fi un bun fermier mi-a dat mare încredere. ,,Talentul e încrederea în tine însuţi, în forţa ta”, cum spune actorul, un personaj din Azilul lui Gorki."

6 george burcea la ferma jpg jpeg

De partea cealaltă o avem pe Monica Odagiu, actriţă tânără, cu un potenţial uriaş. Se zvoneşte că ar fi presupusa iubită a lui Dan Bittman. Iată că cei doi, Monica şi George Burcea au apărut împreună! Neaşteptat sau nu? S-au şi sărutat! Avem imaginile în galeria foto!

Iată despre ce este vorba! Şi George şi Monica sunt actori aşa că au semnat un contract cu Pro TV, pentru a apărea în serialul "Lecţii de viaţă", program difuzat de luni până vineri, după ora 13.00. Cei doi interpretează rolurile unor îndrăgostiţi, el este Damian, iar ea este Marga. Aceştia au apărut la Pro Tv, în episodul de joi, 29 octombrie şi sunt mari şanse să-i mai vedem împreună şi în viitor.

12 george burcea si monica odagiu 5 jpg jpeg

Ce surprinde este talentul lor, cât de bine îşi joacă rolurile, ba chiar se şi sărută la un moment dat. 

Monica Odagiu, primele declaraţii despre presupusa relaţie cu Dan Bittman

S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu de câţiva ani. Acum, artista a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Dan Bittman, în emisiunea Acces Direct. Întrebată de Mirela Vaida ce este adevăr şi ce nu despre tot ce s-a scris, ea a afirmat: ”Cam nimic. La mine nici măcar vârsta. M-au făcut mai tânără. N-am ripostat… Am vrut să stăm departe de chestia asta. „Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu.

2 monica odagiu si dan bittman 1 jpg jpeg

Foto: Facebook, Captură Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg