George Burcea şi Viviana Sposub formează deja un cuplu? Cei doi au fost surprinşi împreună, în Bucureşti

29 septembrie, 2020
8 george burcea si viviana sposub impreuna jpg jpeg

Sunt tineri, sunt frumoşi şi sunt celebri! Despre George Burcea şi Viviana Sposub este vorba, cei doi concurenţi care au surprins la "Ferma" când s-au sărutat într-un moment neaşteptat. Ea a iniţiat totul, iar el nu a refuzat. Acum au fost fotografiaţi împreună, în Bucureşti. 

George Burcea este în plin divorţ de Andreea Bălan, mama fetiţelor sale. Cu toate aceastea, este foarte activ din punct de vedere profesional, este actor, dar a acceptat şi provocarea de a participa la "Ferma", emisiunea de la Pro TV: "Este primul reality-show la care am primit oferta să particip şi sunt foarte încântat de acest lucru. Faptul că producătorii au văzut în mine un om cu potenţial şi au avut încredere că pot fi un bun fermier mi-a dat mare încredere. ,,Talentul e încrederea în tine însuţi, în forţa ta”, cum spune actorul, un personaj din Azilul lui Gorki."

De partea cealaltă, Viviana Sposub a trecut printr-o despărţire, s-a iubit cu Ionuţ Rusu, dar povestea lor nu a durat prea mult. Este coprezentatoare la "Vorbeşte lumea" şi are un viitor strălucit, căci are doar 22 de ani. Iată că cei doi s-au apropiat la "Ferma", s-au sărutat. George Burcea a făcut declaraţii despre acel moment: "Nu am vorbit despre asta şi mie mi se pare foarte tare. Noi nu am vorbit nimic, despre ea, despre mine sau despre potenţial noi. Îmi place foarte tare Viviana, dar, cum am spus şi la începutul Fermei, eu mai am nişte chestii de rezolvat acasă. Aşa că nu am dorit să fac aici un tămbălău şi mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte şi apoi să vedem dacă se poate naşte ceva frumos. Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îţi baţi joc. Este o fată care are nevoie să o iubeşti, să o aperi. Când ies din Ferma, o caut absolut. Pe lângă copiii mei, pe lângă mama mea, ea va fi printre primele persoane pe care le voi căuta.", a declarat actorul.

Se pare că filmările s-ar fi încheiat, dar emisiunea este în continuare pe post, fiind urmărită de o mulţime de spectatori. George Burcea şi Viviana au fost surprin şi în Bucureşti, în Gara de Nord. Conform romaniatv.ro, cei doi ar fi plecat într-o vacanţă pe litoralul românesc. Din imaginile surprinse, cei doi sunt destul de apropiaţi, ba chiar s-au şi sărutat la un moment dat. Priviţi imaginile din Bucureşti în galeria foto!

5 george burcea sarut viviana sposub 2 jpg jpeg

George Burcea, declaraţii exclusive despre divorţul de Andreea Bălan

Actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru OK! Magazin. Acolo a dezvăluit cu sinceritate amănunte din viaţa sa: "Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o ,,nuntă” în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă. Da, faţă de Andreea, soţia mea, dispăruseră, dar nu şi faţă de Andreea mama fetiţelor mele. Acelea vor exista pentru totdeauna, iar fără ea nu puteam face aceşti copii minunaţi. Deşi orgoliile sunt mari, poate într-o zi vom ajunge să ne dăm seama unde s-a greşit şi de ce s-a greşit... Asta dacă va mai conta acest lucru."

7 george burcea si fiicele jpg jpeg

Foto: Facebook, Romania TVRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg