George Burcea şi Viviana Sposub, primele declaraţii după sărutul neaşteptat de la "Ferma". Colegii lor au reacţionat: "Să ne cheme la nuntă"

25 septembrie, 2020
6 george burcea sarut viviana sposub 3 jpg jpeg

George Burcea şi Viviana Sposub au avut parte de un moment romantic la "Ferma". Cei doi s-au sărutat în faţa camerelor de filmat şi a colegilor din show. Ea a iniţiat apropierea, iar el nu a refuzat. Au făcut şi declaraţii!

După cum se sţie, George Burcea se află în plin divorţ de Andreea Bălan, mama copiilor săi. Cei doi au depus actele pentru separarea legală, probabil în următoarea perioadă va avea loc şi sentinţa. În tot acest timp, Andreea Bălan şi-a făcut un nou iubit, artista ar fi într-o relaţie cu Tiberiu Argint. Pe partea cealaltă, George Burcea a fost cooptat în emisiunea de la Pro TV. Este concurent la "Ferma" şi chiar acolo a avut parte de un moment romantic. Viviana Sposub, prezentatoare la "Vorbeşte lumea", a sărit la gâtul lui şi l-a sărutat. Cei doi au fost destul de apropiaţi, se îmbrăţişau des, chiar se ţineau de mână. Oare vor forma un cuplu?

Viviana Sposub a făcut prima declaraţii despre momentul neaşteptat dintre ei: "Când mi-am dat seama că o să plec, mi-au revenit în cap toate amintirile şi am vrut să rămân cu o amintire şi mai frumoasă. Asta am făcut, asta am simţit, probabil şi el a simţit la fel" 

Şi colegii au văzut momentul dintre ei: "Când am văzut că s-au pupat pe buze, eram oooo ce drăguţ. În capul meu era să mă cheme la nuntă. Foarte fain. Bravo lor, dacă asta au simţit şi s-au îndrăgostit.", a spus Ana-Maria Ababei.

4 george burcea sarut viviana sposub 4 jpg jpeg

Ulterior, George Burcea a venit cu completări. Nu spune nu unei relaţii de iubire cu Viviana Sposub, dar înainte îşi doreşte să finalizeze lucrurile acasă, probabil se referă la divorţ: 

"Nu am vorbit despre asta şi mie mi se pare foarte tare. Noi nu am vorbit nimic, despre ea, despre mine sau despre potenţial noi. Îmi place foarte tare Viviana, dar, cum am spus şi la începutul Fermei, eu mai am nişte chestii de rezolvat acasă. Aşa că nu am dorit să fac aici un tămbălău şi mega tămbălău. O să ajung acasă frumos, o să încerc să îmi rezolv treburile mele pe care le am cu cealaltă parte şi apoi să vedem dacă se poate naşte ceva frumos. Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să îţi baţi joc. Este o fată care are nevoie să o iubeşti, să o aperi. 

Când ies din Ferma, o caut absolut. Pe lângă copiii mei, pe lângă mama mea, ea va fi printre primele persoane pe care le voi căuta.", a declarat actorul.

FOTO: Pro TV Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg