George Clooney a pus la cale o întâlnire între Brad Pitt şi Jennifer Aniston

23 martie, 2018
aniston pitt jpeg

Ieri aflam că Aniston e în căutarea unui iubit tinerel, iar azi descoperim că, între timp, se ”întreţine” cu fostul ei soţ, Brad Pitt. Culmea e că cel care i-a adus din nou împreună e bunul prieten al actorului, George Clooney, care s-a săturat să-l audă pe Brad cum se plânge că e singur.

Brad şi Jennifer s-au reîntâlnit

Presa internaţională titrează că visul tuturor de a-i vedea pe Aniston şi Pitt împreună s-a împlinit! Chipurile, George Clooney a făcut ca lucrurile să se mişte în direcţia asta, punând la cale câteva întâlniri secrete între cei doi soţi. ”S-au tot întâlnit în secret şi totul e graţie lui George (Clooney). După Jen şi Justin (Theroux) s-au despărţit, el l-a încurajat pe Brad să o caute şi să mai dea o şansă relaţiei lor”, povesteşte o sursă din anturajul lui Clooney.

Chipurile, Brad Pitt şi Jennifer Aniston chiar au petrecut câteva seri împreună, însă în calitate de buni prieteni, rememorând prin ce-au trecut de la divorţul din 2005. ”Seara lor a fost una relaxantă. Şi-au amintit trecutul lor şi au râs copios. A fost ca pe vremuri. Amândoi au realizat că mariajul lor a fost unul reuşit până la un moment dat şi că încă au lucruri în comun”, mai precizează respectiva sursă.

Totuşi, din păcate, reprezentanţii lui Clooney au negat aceste informaţii şi implicarea starului hollywoodian în această poveste. Pe de altă parte, sursa respectivă spune că e o reacţie normală din partea lui Clooney, dat fiind faptul că Brad şi Jennifer încearcă să ţină totul în secret, mai ales că au trecut doar câteva săptămâni de când şi-a anunţat divorţul de Justin Theroux.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg