George Clooney dă filmele pe politică?

24 iunie, 2014

Familia marelui star care se pregăteşte de nuntă în toamnă e convinsă că acesta va renunţa la actorie pentru a-şi încerca şansele în viaţa politică, imediat după ce se-nsoară cu Amal Alamuddin. Şi, având în vedere pasiunea şi activismul lui Clooney, nu ne-ar mira să-l vedem la Washington DC

Familia marelui star care se pregăteşte de nuntă în toamnă e convinsă că acesta va renunţa la actorie pentru a-şi încerca şansele în viaţa politică, imediat după ce se-nsoară cu Amal Alamuddin.

Şi, având în vedere pasiunea şi activismul lui Clooney în ceea ce priveşte multe cauze politice, de-a lungul anilor, nu ne-ar mira să-l vedem la Washington DC, chiar dacă până cum a negat ideea!

“George va candida pentru un post politic, mai ales după căsătoria cu Amal, de vreme ce acest lucru îi va deschide multe portiţe. Şi Nick, tatăl lui, a candidat… dar a pierdut. Totuşi, statutul de om însurat îl va face pe George să fie mai cu picioarele pe pământ şi va părea mai puţin un playboy – asta îi va da multă credibilitate.”, a declarat mătuşa actorului din “Gravity”, Starly Clooney, pentru ziarul britanic Daily Mail.

Şansele ca regizorul de 53 de ani are o relaţie cu Amal (36), activistă social şi avocată de prestigiu de origine britanico-libaneză, de aproape un an de zile, cei doi stabilind nunta pentru toamnă, în Italia.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg