George Clooney, despre cum a convins-o pe soţia sa, Amal, să spună „Da”

5 februarie, 2016
amal clooney and george clooney hepta 2015253 jpg jpeg

Despre povestea lor de dragoste spectaculoasă, despre nunta extravagantă de trei zile din Veneţia şi despre cât de bine le stă împreună, ştim mai mult decât am fi crezut. Dar despre cum a reuşit marele Clooney să o convingă pe îndârjita avocată în drepturile omului să îi accepte cererea în căsătorie, nu prea.

Aşa că starul de 54 de ani – cândva cel mai sexy şi mai dorit burlac de la Hollywood – a stat la poveşti cu Ellen DeGeneres în cadrul show-ului acesteia despre acest subiect : cum a reuşit acest lup de argint celebru să o convingă pe Amal Alamuddin să spună „da” cererii sale în căsătorie? Ei bine, cu greu,i cu răbdare şi cu sudoare!

George Clooney, Amal Clooney la nunta lor din Veneţia

Clooney ştia că bruneta britanică va fi soţia sa chiar după 6 luni de relaţie, însă Amal n-a fost deloc uşor de cucerit şi convins să facă marele pas, mai ales că ea e la prima căsnicie. “Nu a fost ceva de genul: “Oh, poate-ar trebui să ne căsătorim”. Am planificat întreaga operaţiune. Am avut inelul ascuns chiar sub nasul ei. Totul era pregătit, am pregătit chiar şi cina. Şi intră ea în casă, venise din Londra. De obicei se îmbracă potrivit pentru casă, doar că de data asta, a spus «Poate mai bine comandăm acasă». Şi eu: «Nu, nu, nu, am pregătit cina!»”, explică George Clooney.

Cei doi se înţeleg foarte bine ca soţ şi soţie

Şi chiar s-a chinuit pentru acest moment special. Ba chiar a lăsat piesa regretatei sale mătuşi, Rosemary Clooney, Why Shouldn’t I, să cânte în surdină. Amal (38), însă, nu s-a prins de nimic – până a găsit inelul, după ce George a rugat-o să îi dea o brichetă din sertar – unde a găsit diamantul!

“Ea era ceva de genul: «Ah, e un inel aici»”, de parcă l-ar fi lăsat cineva acolo cândva. Şi făceam toate grimasele posibile ca să-şi dea seama. M-am aşezat în genunchi şi i-am zis: «N-aş putea să-mi imaginez restul vieţii mele fără tine», iar Amal se tot uita la inel, apoi la mine, apoi la inel, până a spus: «Oh, Doamne!». Şi-acum ştim amândoi cât a durat cererea în căsătorie, pentru că a existat un playlist întreg – 25 de minute!“, povesteşe amuzat Clooney.

“În sfârşit, am spus: «Uite care-i treaba, sper că răspunsul este da, dar am nevoie de un răsspuns. Am 52 de ani şi aş putea să fac hernie la şold oricând». Şi-a spus, ah, da, şi iată că a ieşit destul de bine ”. Într-adevăr, sunt căsătoriţi de un an şi jumătate, nunta având loc la mai bine de un an de relaţie.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES