George Clooney, forţat să se însoare

2 octombrie, 2010
george clooney si eli9530953 jpeg

Din 2009, de când celebrul actor formează un cuplu cu Elisabetta Canalis, s-au făcut multe speculaţii despre oficializarea relaţiei lor. Iar zvonurile conform cărora cei doi se îndreptă spre altar s-au înmulţit din momentul în care lui Clooney i s-a pus în vedere că e timpul să-i ofere frumoasei lui iubite un inel de logodnă. George Clooney şi Elisabetta Canalis se comportă ca un cuplu bine sudat. Cei doi dau chiar senzaţia că ar fi deja soţ şi soţie, în ciuda greutăţilor prin care a avut de trecut relaţia lor (printre care se numără insistenţa cu care presa de scandal le urmăreşte fiecare mişcare şi ocările pe care le-a primit frumoasa italiancă după ce

Din 2009, de când celebrul actor formează un cuplu cu Elisabetta Canalis, s-au făcut multe speculaţii despre oficializarea relaţiei lor. Iar zvonurile conform cărora cei doi se îndreptă spre altar s-au înmulţit din momentul în care lui Clooney i s-a pus în vedere că e timpul să-i ofere frumoasei lui iubite un inel de logodnă.

George Clooney şi Elisabetta Canalis se comportă ca un cuplu bine sudat. Cei doi dau chiar senzaţia că ar fi deja soţ şi soţie, în ciuda greutăţilor prin care a avut de trecut relaţia lor (printre care se numără insistenţa cu care presa de scandal le urmăreşte fiecare mişcare şi ocările pe care le-a primit frumoasa italiancă după ce a fost implicată într-un scandal cu droguri).

Acum câteva săptămâni, Eli l-a dus pe faimosul ei iubit acasă la părinţii ei, în Sardinia, unde au petrecut câteva zile frumoase alături de familia manechinului. Apoi faimosul cuplu a mers la Milano, unde a participat la prezentările de modă ale celebrilor designeri Cavalli şi Armani. Cu ocazia acestor ieşiri, reprezentantul lui Clooney a ţinut să mărturisească public că cele două vedete sunt foarte fericite împreună.

Recentele imagini cu George şi frumoasa lui brunetă în ipostaze tandre au dat apă la moară zvonurilor că cei doi se pregătesc de nuntă. Publicaţii din întreaga lume au publicat în ultima vreme tot mai multe declaraţii de-ale apropiaţilor cuplului, care pot băga mâna-n foc că Elisabetta şi Clooney sunt acum mai apropiaţi ca niciodată. Revista In Touch vorbeşte de iminenţa nunţii lor, mai ales că actorul este mai nou "forţat să se însoare".

image

În timpul vizitei lor în Sardinia, se pare că tatăl lui Canalis a pus piciorul în prag şi l-a luat pe George pe terasă "la un pahar de vin şi o mică discuţie". Aşa, ca între bărbaţi. Ca să-şi dea seama şi părinţii italiencei ce intenţii are vedeta hollywoodiană cu fiica lor. "

, a declarat o sursă pentru presă.

"George e un monogam înrăit. El nu spune femeilor cu care formează un cuplu că relaţia lor nu se va transforma niciodată într-o căsnicie. Ci chiar dă impresia iubitei lui din momentul respectiv că ea va fi cea care-i va schimba lui percepţia despre căsnicie şi-l va transforma dintr-un burlac încăpăţânat într-un soţ devotat", a spus un apropiat de-ai actorului.

Dar Elisabetta "este convinsă" că George o va cere într-o bună zi de soţie, cu toate că el şi-a jurat, după mariajul cu actriţa Talia Balsam dintre anii 1989-1993, că nu se va mai însura niciodată. Rămâne de văzut dacă actorul va ceda presiunilor la care este supus şi-i va îndeplini iubitei lui visul de-a deveni "doamna George Clooney" sau îşi va vedea în continuare de burlăcia lui.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}