George Clooney își vinde casa de la Lacul Como. Ce sumă exorbitantă dorește

8 septembrie, 2023

Celebra ”vilă de burlac” a lui George Clooney se vinde! Aceasta se află într-o locație splendidă, pe malul Lacului Como.

FotoJetTheClooneys jpg

Casa maiestuoasă cu siguranță își va găsi de îndată cumpărător, chiar dacă suma pe care soții Clooney o doresc este exorbitantă.

O sursă apropiată a vedetei din „Batman și Robin” a declarat pentru Page Six că a scos-o pe piață pentru 100 de milioane de euro (107 de milioane de dolari).

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney (1) jpg

De ceva vreme se zvonea că actorul intenționează să înstrăineze vila, în ciuda faptului că întreaga familie Clooney se simte minunat în Italia. Ba chiar la un moment dat, în cadrul unui interviu, actorul spunea că ai săi copiii vorbesc deja fluent italiana. Totuși, George Clooney cochetează de ani buni cu vânzarea proprietății, întrucât toată lumea știe acum că este a lui, iar casa este supravegheată în continuu de paparazzi.

George Clooney a vrut să vândă casa și înainte de a se căsători cu Amal, și după.

„George iubește zona și oamenii care locuiesc acolo, dar este conștient de atenția pe care o primește atunci când se află în oraș. În plus, a primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare, și ar cumpăra o altă proprietate, mai puțin accesibilă, într-o altă zonă a Italiei”, spunea mai demult o sursă.

Mai mult, soții Clooney au cumpărat uimitoarea proprietate Domaine du Canadel din regiunea Provence din Franța în 2021 și, potrivit Page Six, Amal ar prefera să rămână acolo.

De data aceasta însă, George Clooney pare că-și dorește mai multă discreție. Potrivit sursei citate, actorul ar fi introdus proprietatea la vânzare pe o listă neaccesibilă tuturor. Căci își dorește o vânzare cât mai intimă, mai ales având în vedere ce sumă este în joc, nici nu ar putea fi oferită de oricine.

”Totul se derulează în liniște, fără publicitate, fără presă. Nu sunt vizați decât oamenii foarte potenți financiar.”, se arată în articolul publicat de Page Six. Nu există niciun drept la replică venit din partea familiei Clooney, deși au fost solicitați de publicație în acest sens.

Se pare că George a cumpărat proprietatea de la familia Heinz pentru 10 milioane de dolari în 2002, ceea ce înseamnă că va obține un profit consistent dacă va obține suma dorită în prezent. Nu că altfel nu ar fi deosebit de prosper. Clooney a dat lovitura în afaceri! Pe lângă resursele provenite din actorie, și-a vândut marca de tequila Casamigos pentru un miliard de dolari!

Între timp, George și Amal Clooney se bucură de încă proprietatea lor. În această vară au fost văzuți la mai multe restaurante din zonă.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg