George Clooney la 60 de ani! O viaţă plină şi intensă: înainte de Amal, a avut o relaţie toridă de amor cu soţia unui actor celebru

6 mai, 2021
1 profimedia 0573501168 jpg jpeg

Pe 6 mai 2021 George Clooney împlineşte 60 de ani. Este o vârstă matură, a bilanţurilor.

Actorul arată spectaculos şi a avut o viaţă plină de picanterii. Un lucru mai puţin cunoscut despre el este că a avut o poveste de dragoste toridă cu răposata soţie a lui John Travolta, Kelly Preston.

Kelly a murit la 57 de ani, după o luptă aprigă cu un diagnostic crunt: cancerul de sân.

Cu John Travolta a fost căsătorită aproape 30 de ani, însă puţini ştiu că a avut o relaţie frumoasă de iubire înainte de a se căsători, cu George Clooney.

Înainte de a-l cunoaşte pe Travolta, Kelly a fost iubita unuia dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood, sărbătoritul George Clooney.

Erau foarte tineri, iar relaţia lor s-a consumat imediat după divorţul lui Kelly de primul soţ.

Au fost fericiţi, chiar au locuit împreună. La vremea respectivă, George chiar s-a hazardat să facă această declaraţie: ”Cel mai important lucru din viaţa mea este relaţia cu Kelly.”

Din păcate, iubirea nu a ţinut prea mult, iar după George, Kelly s-a logodit cu Charlie Sheen, s-a despărţit de el şi s-a căsătorit cu Travolta.

George deşi a rămas mult timp cel mai dorit burlac de la Hollywood, Amal l-a convins să îşi pună, într-un final, pirostriile.

George şi Amal sunt prieteni cu familia regală britanică, cei doi aflându-se pe lista invitaţiilor la nunta regală dintre Meghan Markle şi prinţul Harry în mai 2018.

Cuplul a făcut senzaţie când a sosit la Capela St. George din Windsor. Apoi au participat la recepţie.

Un vechi prieten al familiei regale britanice a declarat atunci că Markle şi prinţul Harry ar fi fost invitaţi ulterior de Clooney în superba vilă de  secolul al XVIII-lea a actorului, la luxoasa Oleandra, situată în apropierea lacului Como din nordul Italiei, destinaţie frecventă a lui Clooney.

George Clooney a debutat ca jurnalist şi om de televiziune. A vrut să devină şi jucător profesionist de baschet, însă deşi s-a calificat în echipa Cincinnati Reds, nu a fost niciodată solicitat să joace.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE