George Clooney, omul anului 2020. Viaţa starului în pandemie: "Dau cu mopul şi aspiratorul, spăl rufe şi vase în fiecare zi"

19 decembrie, 2020
3 george clooney 2 jpg jpeg

Una dintre puţinele veşti bune de anul acesta e că superstarul hollywoodian a fost desemnat Icon of the Year pentru tot binele pe care ni l-a făcut în pandemie şi nu numai.

Pentru Clooney (59), luna cadourilor a venit în noiembrie, când a fost numit Omul anului de revista GQ. De ce el? De ce nu?! E ditamai starul hollywoodian, tată de gemeni simpatici, soţul unei avocate care luptă pentru Drepturile omului, un om bun în esenţă, care face donaţii în stânga şi-n dreapta, se implică în politică, ia apărarea amărâţilor care-şi pierd afacerile în pandemie, şi un bărbat şarmant fără doar şi poate. Cum spuneau şi cei de la GQ, într-un an în care nu cădem de acord cu nimic, trebuie să recunoaştem cu toţii că George Clooney e alegerea perfectă pentru Icon of the Year. În ciuda celor 500 de milioane de dolari pe care le deţine, actorul nu uită de unde a plecat.

Pe 18 noiembrie, a confirmat donaţia de câte un milion de dolari pe care a făcut-o, în 2013, celor mai apropiaţi 14 prieteni ai lui. Ca un mafiot din filme, a îndesat milioanele în 14 serviete şi le-a dat celor care l-au ajutat atunci când el era un actoraş fără salariu constant şi consistent. Doar că el a dat, nu a luat. La fel cum a procedat şi cu teatrul-restaurant, singurul din UK, care-a falimentat în pandemie. Le-a făcut o donaţie de i-a băgat iar în business. Şi exemplele generozităţii lui nu se opresc aici. Da, a cheltuit el mai bine de 100.000 de dolari pe o casă în copac pentru gemenii lui, Ella şi Alexander (3), dar a oferit apoi mult mai mulţi copiilor libanezi şi victimelor coronavirusului.

A luat atitudine când Donald Trump a aberat în campania electorală, dar şi când el personal a fost acuzat că face reclamă la o cafea care e culeasă de minori. „O rezolvăm!“, ne-a asigurat ambasadorul brandului care i-a băgat în cont 31 de milioane de lire sterline, iar eu îl cred în stare. Doar şi-a modificat planurile de amenajare a casei doar pentru a proteja un copac aflat pe proprietatea lui. Şi-a propus să investească în echipa spaniolă Malaga, pentru a o salva de la retrogradare, şi se „sacrifică“ de dragul copiilor lui fără urmă de regret.

2 george clooney 1 jpg jpeg

Fiul lui are astm şi-l protejează de COVID-19, stând cu el în casă de luni întregi. „Mă tund singur şi tund şi părul copiilor mei, dau cu mopul şi aspiratorul, spăl rufe şi vase în fiecare zi“, ne informează cu privire la viaţa lui actuală. Mai nimic glamorous în ea. Dar nici nefericită. După decenii întregi în care s-a jurat că n-o să se însoare şi nici n-o să facă copii, acum e tătic grijuliu şi soţ iubitor. „Îmi ziceam că aveam prieteni buni, carieră, o viaţă împlinită, dar nici nu ştiam cât de goală era viaţa mea până n-am cunoscut-o pe Amal. Totul s-a schimbat de-atunci.“ Pe Amal a întâlnit-o chiar în perioada în care le-a mulţumit financiar celor 14 prieteni. Un an mai târziu, chiar în ziua în care le-a plătit amicilor ceea ce considera el că le datorează, pe 27 septembrie, s-a însurat. Şi de-atunci, vorba lui, totul e diferit.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}