George Clooney şi Amal Alamuddin, un an de căsnicie, în fotografii

28 septembrie, 2015
amal clooney and george clooney hepta 2015253 jpg jpeg

Duminică, marele actor şi regizor şi soţia sa, avocat în drepturile omului, au sărbătorit ceea ce mulţi nu credeau că vor apuca: 1 an de căsnicie. Şi una chiar fericită, din câte am urmărit în culisele vieţii lor. Căci, de-a lungul acestui an de mariaj, presa internaţională i-au despărţit şi divorţat şi însărcinat de atâtea ori, că ne-am şi săturat să citim atâtea speculaţii. Mai bine lăsăm fotografiile cu George Clooney şi Amal Alamuddin să vorbească de la sine...

image

Perechea de vedete a sărbătorit primul an ca soţ şi soţie cu o cină romantică la restaurantul Asanebo, vineri seara, mai devreme cu 2 zile decât data nunţii. Dar la toate apariţiile oficiale ale lor, îi vedem la fel de afectuoşi şi atenţi unul cu altul, încât mulţi i-au catalogat cuplul perfect.

image

Un star hollywoodian devenit regizor şi o avocată de origine libaneză care munceşte enorm pentru drepturile omului? Un cocktail de putere şi farmec care se impune constant de un an de zile. Amal (37) îi este alături la orice eveniment monden, deşi nu este adepta lor, iar Clooney pare să fie soţul perfect! Însă pentru cine aşteaptă copii din partea lor, va trebui să mai aştepte, pentru că cei doi nu se grăbesc deloc să-şi întemeieze o familie...

image

Pentru cine se întreabă ce face acest cuplu faimos – mai ales că starul de 54 de ani era cel mai râvnit burlac din lume!, ei bine, creează râcă între ei şi vecini, din păcate. Cei doi îşi renovează uluitoarea casă de 10 milioane de lire şi asta îi scoate din minţi pe vecini, care cred că e o lipsă de respect din partea vedetelor.

image

“Trăiesc aici de 20 de ani şi nu am văzut aşa ceva în viaţa mea – sunt o lipsă totală de respect şi o nesimţire faţă de noi, ceilalţi vecini, şi asta are un impact negativ asupra satului”, a spus un vecin. “Obişnuiam să ies la plimbări de-a lungul râului, prin sat, de două ori pe zi. Acum mi-e teamă să ies cu câinele pentru că nu ştiu ce mă aşteaptă”. Clooney şi Amal vor avea o nouă piscină de 18 metri, o piscină în casă, cât şi o sală de cinema privată în casa lor cu 9 dormitoare, în Berkshire.

image

FOTO Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg