George Clooney şi soţia, în vizită la Angela Merkel

15 februarie, 2016
George and Amal Clooney jpeg

Toate discuţiile despre dorinţa lui George de-a intra în politică odată cu căsătoria cu Amal nu au fost degeaba, se pare. Planurile lui încep să prindă contur, încetul cu încetul.

George şi Amal, ieşind de la întâlnirea privată avută cu Angela Merkel

Astfel, actorul hollywoodian dă un nou semnal despre implicarea lui în politică. Pas cu pas, până când şi marele public va începe să-l ia în serios în această direcţie. Amal era singura piesă care lipsea din tablou. Acum, că are o soţie care nu e doar de decor, ci şi poate participa activ la astfel de întâlniri, Clooney se simte tot mai aproape de a-şi atinge scopul: acela de a deveni un politician de succes.

Astfel, pe 12 februarie, el şi Amal s-au întâlnit cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, pentru a dezbate spinoasa problemă care apasă Europa la ora actuală: cea a refugiaţilor sirieni. Întâlnirea a durat 40 de minute, iar la ea a participat şi David Miliband, fost secretar de stat pe politică externă al Marii Britanii şi actualul preşedinte al Comitetului Internaţional de Salvare. Acesta a declarat că au discutat concret despre ceea ce pot face ţările pentru a rezolva această criză globală. Ulterior, faimosul cuplu a fost să viziteze un adăpost pentru refugiaţi din Berlin.

Perechea exploatează, aşadar, din plin şederea la Berlin, unde au sosit cu ocazia celei de-a 66-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film, acolo unde, chiar cu o seară înainte, Amal şi George au păşit pe covorul roşu la premiera mondială a noului său film, "Hail, Caesar!".

Foto: WENN