George Clooney: ”Soţia mea este mai inteligentă decât mine!”

15 mai, 2015

George Clooney a fost invitat ieri în emisiunea Good Morning America pentru a vorbi de noul său proiect cinematografic, însă actorul nu a ezitat să vorbească şi despre relaţia extraordinară pe care o are cu soţia sa,

George Clooney a fost invitat ieri în emisiunea Good Morning America pentru a vorbi de noul său proiect cinematografic, însă actorul nu a ezitat să vorbească şi despre relaţia extraordinară pe care o are cu soţia sa, avocata Amal Clooney, încercând să anuleze toate zvonurile răutăcioase apărute în presă.

Invitat să promoveze filmul aventură Tomorrowland, din a cărei distribuţie face parte, actorul de 54 de ani nu s-a putut abţine să nu vorbească despre minunata sa soţie. George Clooney a vrut să dezmintă toate acele zvonuri legate de relaţia precară dintre cei doi, spunând că totul decurge ca la carte în relaţia lor şi că soţia sa este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla, în ciuda zvonurilor cum că este ţinut sub papuc de frumoasa avocată. Totul sună cu atât mai ciudat cu cât actorul şi-a făcut de-a lungul anilor o reputaţie de Don Juan.

”Sunt un bărbat însurat acum. Totul s-a schimbat. Nici că puteam fi mai fericit. Ne distrăm foarte tare acum încercând să recondiţionăm o casă în Anglia, unde dorim să petrecem mai mult timp. În plus, călătorim peste tot. Curând vom merge la Shanghai şi Tokyo.”, este declaraţia actorului jovial.

Tot cu această ocazie, actorul a dezvăluit şi secretul relaţiei lor: ”Nu avem voie să stăm despărţiţi mai mult de o săptămână. Acesta este planul. Asta încercăm să facem, dar ea are un job ”de zi”, scoate oameni din închisoare”, a declarat mândru actorul în vârstă de 54 de ani.

Actorul nu s-a sfiit nici să recunoască că soţia sa este mai inteligentă decât el: „Este mai inteligentă şi mă bucură nespus asta. E bine să te înconjori de oameni mai inteligenţi decât tine. ”

Actorul a mai fost căsătorit şi cu actriţa Talia Balsam, între anii 1989 – 1993, însă experienţa a fost una atât de ”traumatizantă” încât actorul a fugit de ideea de căsătorie douăzeci de ani.Recente pe Ok! Magazine

Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears