George Michael a căzut într-o gravă depresie

29 iulie, 2014

Veselul şi charismaticul artist britanic nu mai e în apele lui, de când şi-a pierdut cunoştinţa în reşedinţa sa din Londra. Ba chiar prietenii lui sunt extrem de îngrijoraţi de starea lui, care se agravează pe zi ce trece.

Veselul şi charismaticul artist britanic nu mai e în apele lui, de când şi-a pierdut cunoştinţa în reşedinţa sa din Londra. Ba chiar prietenii lui sunt extrem de îngrijoraţi de starea lui, care se agravează pe zi ce trece.

George Michael (50) s-a izolat complet şi nu a mai fost văzut în public din luna mai, când a fost transportat de urgenţă, cu ambulanţa, la un spital londonez, după ce a suferit un "colaps misterios", pierzându-şi cunoştinţa din motive necunoscute

„Oamenii îşi fac griji pentru el. S-a distanţat de toată lumea“, a declarat un prieten al artistului, pentru publicaţia The Mirror, potrivit dailymail.co.uk.

Temerile legate de sănătatea cântăreţului britanic s-au accentuat în ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizări ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana şi a unui incident bizar, produs în mai 2013, când starul britanic a căzut dintr-un automobil, aflat în plină deplasare, pe o autostradă. Cântăreţul a suferit răni în zona craniană şi a fost transportat la spital cu elicopterul.

Cu 18 luni înainte, artistul s-a îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie şi a fost spitalizat la Viena.

În prezent, prietenii apropiaţi ai lui George Michael sunt îngrijoraţi de situaţia cântăreţului, care a devenit un pustnic ca urmare a unor ani dificili. Astfel, se pare că George Michael îi permite doar prietenului său cel mai bun, David Austin, să-l viziteze la locuinţa sa din nordul Londrei.

De asemenea, George Michael a scris ultima dată pe Twitter de ziua sa, pe 25 iunie: "Salutare, dragilor, mulţumesc tuturor pentru mesajele de ziua mea. Sunt foarte fericit (...)".

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de închisoare după un incident produs în acelaşi an, în iulie, când a izbit din plin cu automobilul său Range Rover faţada unui magazin din nordul Londrei.

Tot în 2010, cântăreţului i-a fost suspendat permisul auto pentru cinci ani după ce a recunoscut că a condus automobilul în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

De asemenea, în 2006, autorităţile britanice i-au suspendat permisul pentru doi ani şi l-au condamnat la 100 de ore de muncă în serviciul comunităţii, după ce cântăreţul şi-a condus automobilul sub influenţa drogurilor, iar poliţiştii l-au găsit leşinat în Mercedes-ul său.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg