George Michael, tratat la aceeaşi clinică unde a fost internată Teo

19 decembrie, 2011
article 2068085 0eeb721400000578 265 468x286 jpeg

Veşti bune pentru cântăreţul britanic, pe care medicii îl anunţaseră în urmă cu o săptămână că-şi va petrece Sărbătorile în spital. Starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, aşa că va fi externat

Veşti bune pentru cântăreţul britanic, pe care medicii îl anunţaseră în urmă cu o săptămână că-şi va petrece Sărbătorile în spital. Starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, aşa că va fi externat în următoarele zile din clinica AKH din Viena.

În urmă cu aproape o lună, George Michael (48) a ajuns în stare gravă la urgenţă, din cauza unei pneumonii. El a fost internat în clinica AKH din Viena, unde a fost tratată şi vedeta de televiziune Teo Trandafir. Medicii au declarat atunci că e în stare critică şi nu ştiau sigur dacă va supravieţui. Însă, în urma unui tratament agresiv cu antibiotice, se pare că acum starul se simte mai bine, însă vocea i-ar putea fi afectată de boală. Ei i-au permis externarea numai cu condiţia unui repaus total.

image

Potrivit presei britanice, artistul va ajunge acasă, cel târziu de Crăciun.

Partenerul de viaţă al artistului, Fadi Fawaz, e foarte entuziasmat de revenirea lui acasă şi i-a anunţat şi pe fanii lui George că acesta va ajunge în curând la Londra, postând un mesaj pe contul său de Twitter: “Acasă de Crăciun. Nu mă pot stăpâni să zâmbesc, e cea mai frumoasă zi. (n.r. George) se însănătoşeşte pe zi ce trece. Nu mai avem de ce să ne facem griji, avem doar zile fericite înainte”.

image

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg