George și Amal Clooney s-au mutat în secret pe un domeniu fabulos din sudul Franței. E refugiul perfect

14 februarie, 2024

Deși o lume întreagă le știe iubirea pentru Italia, iată ce lucru surprinzător a ieșit la iveală. Deranjați de faptul că nu aveau deloc intimitate pe Lacul Como, cuplul Clooney și-a relocat refugiul de vacanță.

George și Amal Clooney la Veneția, Profimedia (3) jpg

Plus, pe lângă această destinație fabuloasă, George a mai surprins-o cu ceva pe splendida sa soție! I-a cumpărat de ziua ei un ADORABIL pui de Saint Bernard, care a primit numele de Nelson.

Cățelul care va ajunge la maturitate să cântărească mai mult decât Amal, deja este o pufoșenie care abia își face loc în brațele stăpânei.

În urma unei analize financiare, s-a ajuns la concluzia că averea comună a soților Clooney atinge un net de 570 milioane de dolari. Cuplul cel fancy de la Hollywood se răsfață cu proprietăți diverse, case în Italia, Anglia, New York, California și multe altele.

În fiecare vară, soții Clooney se retrag la refugiul lor șic de 100 de milioane de dolari de pe malul Lacului Como, însă acum se pare că acest cuplu s-a îndrăgostit de o nouă destinație europeană!

În acest weekend, actorul din Oceans Eleven și soția sa, avocată pentru drepturile omului, au fost văzuți plimbându-se pe străzile din Contingac - un mic sat la 20 de mile de Brignolses - pe Coasta de Azur, unde au achiziționat recent un castel uluitor.

Imaginile sunt demențiale. Amal este stângace cu micuțul blănos, care în scurt timp va deveni răsfățatul familiei. Superba șatenă cu siluetă de vis și-a expus picioarele în toată splendoarea lor și a îmbrăcat o haină primăvăratecă maro, din piele întoarsă. În picioare a avut ghete negre. George Clooney rămâne același bărbat șarmant, atât în smoching, cât și în jeanși.

Starul hollywoodian la fel de cool era îmbrăcat: jeanși, tricou negru, geacă neagră. Își privea soția cu multă îngăduință, în timp ce ea îl plimba pe cel mai nou membru al familiei.

Noua proprietate din Franța le oferă în sfârșit intimitatea mult visată. Reședința este departe de ochii curioșilor și are o piscină spectaculoasă.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg