George și Amal Clooney s-au mutat în secret pe un domeniu fabulos din sudul Franței. E refugiul perfect

14 februarie, 2024

Deși o lume întreagă le știe iubirea pentru Italia, iată ce lucru surprinzător a ieșit la iveală. Deranjați de faptul că nu aveau deloc intimitate pe Lacul Como, cuplul Clooney și-a relocat refugiul de vacanță.

George și Amal Clooney la Veneția, Profimedia (3) jpg

Plus, pe lângă această destinație fabuloasă, George a mai surprins-o cu ceva pe splendida sa soție! I-a cumpărat de ziua ei un ADORABIL pui de Saint Bernard, care a primit numele de Nelson.

Cățelul care va ajunge la maturitate să cântărească mai mult decât Amal, deja este o pufoșenie care abia își face loc în brațele stăpânei.

În urma unei analize financiare, s-a ajuns la concluzia că averea comună a soților Clooney atinge un net de 570 milioane de dolari. Cuplul cel fancy de la Hollywood se răsfață cu proprietăți diverse, case în Italia, Anglia, New York, California și multe altele.

În fiecare vară, soții Clooney se retrag la refugiul lor șic de 100 de milioane de dolari de pe malul Lacului Como, însă acum se pare că acest cuplu s-a îndrăgostit de o nouă destinație europeană!

În acest weekend, actorul din Oceans Eleven și soția sa, avocată pentru drepturile omului, au fost văzuți plimbându-se pe străzile din Contingac - un mic sat la 20 de mile de Brignolses - pe Coasta de Azur, unde au achiziționat recent un castel uluitor.

Imaginile sunt demențiale. Amal este stângace cu micuțul blănos, care în scurt timp va deveni răsfățatul familiei. Superba șatenă cu siluetă de vis și-a expus picioarele în toată splendoarea lor și a îmbrăcat o haină primăvăratecă maro, din piele întoarsă. În picioare a avut ghete negre. George Clooney rămâne același bărbat șarmant, atât în smoching, cât și în jeanși.

Starul hollywoodian la fel de cool era îmbrăcat: jeanși, tricou negru, geacă neagră. Își privea soția cu multă îngăduință, în timp ce ea îl plimba pe cel mai nou membru al familiei.

Noua proprietate din Franța le oferă în sfârșit intimitatea mult visată. Reședința este departe de ochii curioșilor și are o piscină spectaculoasă.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg