George și Amal Clooney, super cuplul de la Hollywood. În alb și negru, au fost gazdele Albie Awards

29 septembrie, 2023

Starul Ocean's 11 are doi copii cu soția sa și vrea să-și vândă luxoasa proprietate italiană de lângă Lacul Como, din motive de intimitate. Cei doi sunt foarte vânați de paparazzi atunci când merg la relaxare în Italia.

George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg

Amal și George Clooney au găzduit joi, la New York, cea de-a doua decernare a Premiilor Albie a Fundației Clooney pentru Justiție. Evenimentul, numit după justițiarul sud-african Albie Sachs, ”își propune să pună în lumina reflectoarelor indivizii curajoși care, cu un mare risc personal, și-au dedicat viața justiției”, potrivit unui comunicat de presă.

George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (1) jpg

Anne Hathaway, Meryl Streep, Julianne Moore, Viola Davis, Rachel Weisz, Greta Gerwig, Mary J. Blige, Scarlett Johansson și Sofia Vergara au fost doar câteva dintre vedetele care au asistat la ceremonie.

Premiile Albies de anul acesta i-au adus un omagiu Dr. Denis Mukwege, fondatorul Spitalului Panzi din Republica Democrată Congo, care a ajutat peste 70.000 de victime ale violenței sexuale în timpul războiului. A primit premiul pentru întreaga viață.

De asemenea, au primit recunoaștere specială grupul pentru drepturile ucrainene Truth Hounds, grupul de promovare a libertății de exprimare Centrul sirian pentru mass-media și libertatea de exprimare și organizația thailandeză Thai Lawyers for Human Rights.

Pe lângă inițiativa superbă de care se ocupă cei doi, George și Amal Clooney au fost fabuloși și de data aceasta. Ei doi reprezintă unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz.

Născută în Liban, splendida avocată Amal este femeia care l-a transformat pe ”burlacul de la Hollywood” într-un familist convins. Dar îl înțelegem. Bruneta este definiția feminității de bun gust. Frumoasa libaneză are 45 de ani și un corp desăvârșit, pe care și-l evidențiază de fiecare dată în haine superbe. Și pe 28 septembrie s-a afișat într-un perfect tandem alb-negru cu soțul său.

În timp ce George Clooney a apărut impecabil, într-un costum negru cu papion, frumoasa Amal Clooney a îmbrăcat o rochie albă, de tip sirenă, cu trenă, strălucitoare, care i-a flatat silueta adolescentină. A purtat brățară și cercei cu diamante și și-a accesorizat ținuta fancy cu un clutch alb-argintiu, paietat.

De fiecare dată când apar împreună, George și Amal Clooney sunt spectaculoși!

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner