George Vintilă a câştigat Locul I la Campionatul Naţional de Viteză

25 septembrie, 2012
dsc 0102 resize jpeg

Dj-ul ProFM a avut un weekend intens, care i-a adus multe satisfacţii, datorită rezultatelor obţinute la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop

Dj-ul ProFM a avut un weekend intens, care i-a adus multe satisfacţii, datorită rezultatelor obţinute la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop de la Păltiniş.

image

Fiind pentru prima dată când participă la o cursă cu o maşină cu motor diesel, respectivpe Skoda Fabia RS TDI de aproximativ 170 cp, pregatită în atelierele Avia Motors şi Alto Syncro, DJ-ul ProFM a cules 5 poziţii pe podium, una după cealaltă.

În etapa de vineri, George a câştigat Locul 1 la Categoria Debutanţi, Locul 2 la Categoria H4 şi Locul 3 la categoria Automobile Diesel, iar duminică, Vintilă s-a aflat din nou printre premianţi, ocupând de două ori Locul 3 la categoriile H4 şi Diesel.

“Vineri a fost o vreme groaznică, dar cu rezultatele obţinute mi-am ridicat moralul şi mă bucur foarte tare de premiile câştigate. La acestea au contribuit ajutorul echipei Avia Motors/Alto Synchro, suportul tehnic perfect, atmosfera relaxată în parcul de service şi ponturile de la experimentaţi ai motorsportului”, declară Dj-ul ProFM.Recente pe Ok! Magazine

brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg