George W. Bush îşi aminteşte cu dezgust de o întâlnire cu Vladimir Putin: "Era înainte ca el să fie cu o gimnastă cu 30 de ani mai tânără"

3 martie, 2022
1 alina kabaeva 2 jpg jpeg

Fostul preşedinte american George W. Bush a povestit în cadrul unui eveniment care a avut loc, zilele trecute, la Chicago, despre una dintre întâlnirile lui memorabile cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Se întâmpla, bineînţeles, pe când acesta era preşedintele în exerciţiu al Americii.

“I l-am prezentat lui Vladimir Putin pe Barney, căţelul nostru Scottish terrier, şi lui Putin nu i-a plăcut de el. Un an mai târziu, Laura şi cu mine i-am vizitat pe Vladimir şi pe soţia lui – asta a fost înainte ca el să decidă să trăiască cu o gimnastă cu 30 de ani mai tânără – şi el ne-a zis: Vreau să-mi cunoaşteţi şi voi câinele! A intrat cu un animal imens şi-a zis: Este mai mare, mai puternic şi mai rapid decât Barney”, a povestit fostul preşedinte american.

În timpul administraţiei lui George W. Bush, Putin era căsătorit cu prima şi singura lui soţie oficială, Ludmila, de care a divorţat în anul 2014, mama fiicelor sale acum adulte. Acum în vârstă de 69 de ani, Putin ar avea o legătură romantică cu fosta stea a gimnasticii ritmice Alina Kabaeva, de 38 de ani, încă din anul 2008.

Mai mult, se zvoneşte că cei doi ar avea mai mulţi copii împreună. Kabaeva a dispărut din atenţia publică pentru mai mult de doi ani şi jumătate, dar a reapărut în lumina reflectoarelor în luna august a anului trecut, când a vorbit despre o nedreptate făcută unei gimnaste ruse.

În acea intervenţie televizată, Alina a lăsat la vedere o verighetă pe inelarul mâinii drepte, semn că este posibil ca ea şi Putin să se fi căsătorit în secret.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg