George W. Bush, la un pas de-a fi ucis?

4 februarie, 2014

Autorităţile americane au prins, din fericire, la timp un bărbat care ameninţa că-l va omorî pe fostul preşedinte al Statelor Unite. Acesta fusese găsit în maşina sa, cu o puşcă încărcată, o macetă şi un recipient cu gazolină alături, vineri în New York

Autorităţile americane au prins, din fericire, la timp un bărbat care ameninţa că-l va omorî pe fostul preşedinte al Statelor Unite. Acesta fusese găsit în maşina sa, cu o puşcă încărcată, o macetă şi un recipient cu gazolină alături, vineri în New York.

Cel care a făcut ameninţarea este Benjamin Smith, în vârstă de 44 de ani, care a fost luat acum în custodia Serviciilor Secrete şi acuzat pentru periculoasa ameninţare că-l va ucide pe George W. Bush. Acesta a fost prins la timp datorită mamei sale, care l-a pârât.

Se pare că aceasta a sunat la Poliţie, joi, spunând că arma ei lipseşte, iar fiul său lăsase un bilet în case, în care scria: “mă duc să lucrez pentru George W. Bush şi Pentagon. Trebuie să ucid un dragon şi apoi, Barbara Bush e a mea.” Avocatul acuzării crede, însă, că Smith vorbea de fata fostului preşedinte şi nu de soţia acestuia.

La acel moment, Bush şi familia sa se afla în New York, dar nu se cunosc legăturile cu acest individ psihopat care a strigat, când a fost arestat, că “Bush îşi va primi pedeapsa.” În paralel, avocatul apărării susţine că ameninţările şi biletul lăsat de Benjamin nu constituie un adevărat pericol.

FOTO WENN