Gerard Butler, la un pas de moarte: ”Am rămas blocat şi era să mă înec”

1 aprilie, 2015

Este unul dintre actorii cărora le place să-şi facă singuri cascadoriile, pe cât de mult posibil. Însă, tocmai o astfel de situaţie l-a pus în pericol de moarte pe Gerard Butler. Îndrăgitul actor a dezvăluit pentru

Este unul dintre actorii cărora le place să-şi facă singuri cascadoriile, pe cât de mult posibil. Însă, tocmai o astfel de situaţie l-a pus în pericol de moarte pe Gerard Butler.

Îndrăgitul actor a dezvăluit pentru Esquire Middle East că una dintre cascadoriile pe care a insistat să le facă chiar el l-a făcut să regrete că se avântă atât de uşor în situaţii riscante. Gerard a povestit că era cât pe ce să se înece în timp ce executa o figură periculoasă: ”În filmul ”Chasing Mavericks”, a trebuit să fac surf pe unele dintre cele mai periculoase valuri, şi la un moment dat am fost prins sub apă, era să mă înec. (...) Îmi amintesc că mă gândeam cât eram sub apă: ”Asta e, o să mor!”

Actorul povesteşte uşurat că acela a fost momentul în care a învăţat când e cazul să-şi facă singur cascadoriile şi când să-i lase pe cei profesionişti să execute o astfel de mişcare.

Cu toate că a trecut printr-un astfel de moment nefericit, actorul recunoaşte că e mult mai amuzant să te implici în cascadorii, decât să stai deoparte şi să se uite la alţii cum o fac.

Cât despre timpul lui liber, Gerard a mărturisit că deţine o fermă în Malibu şi că se retrage acolo ori de câte ori are timp liber.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia