Gerard Butler se pregăteşte să devină tată

23 octombrie, 2017
Gerard Butler jpeg

S-a despărţit definitiv de iubita sa, Morgan Brown, în luna august, dar surpriză, acum Gerard Butler vrea să devină tată. A avut o relaţie pasională şi suişuri şi coborâşuri, încât de multe ori s-a spus că este sfârşitul poveştii de dragoste dintere ei doi. S-au certat şi împăcat de nenumărate ori, până în vară când au hotărât să pună punct definitiv acestei poveşti.

image

Gerard Butler este singur, dar asta nu-l împiedică să-şi facă planuri de viitor. Actorul în vârstă de 47 de ani a decarat pentru revista People că este gata să se stabilească la casa lui şi că vrea să facă copii. Pentru el, să devină tată în viitorul apropiat va fi unul dintre rolurile pe care i-ar plăcea să-l joace în viaţa sa reală.

Deşi este oficial singur, starul gândeşte pe termen lung şi are deja nişte obiective stabilite. "În cinci ani vreau să fiu într-o relaţie", a declarat Butler. "Mi-ar plăcea să am unul sau doi copii - este timpul!". Ieşirile romantice au pălit în faţa carierei de succes a actorului, aşa că din această cauza întemeierea unei familii a fost destul de dificil de realizat în ultima perioadă. Cu 5 filme la care lucrează pentru următorii câţiva ani, Butler a mărturisit că este din ce în ce mai dificil pentru el să-şi găsească pe cineva şi să-şi întemeieze o familie. "Nu mai am viaţă personală", a recunoscut Butler. Cu toate acestea, în cinci ani se vede cu unul sau doi copii şi cu o iubită care să-i stea alături la bine şi la greu.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg