Gerard Butler uimeşte cu noul său look

13 noiembrie, 2010

După apariţiile recente ale actorului la câteva evenimente mondene, presa din America se întreabă dacă nu cumva Gerry suferă de o tulburare de alimentaţie. Scoţianul arată parcă mai slab ca niciodată! Poza alăturată

După apariţiile recente ale actorului la câteva evenimente mondene, presa din America se întreabă dacă nu cumva Gerry suferă de o tulburare de alimentaţie. Scoţianul arată parcă mai slab ca niciodată!

Poza alăturată (alături de Hugh Jackman) o dovedeşte. Nu e prima dată când actorul slăbeşte, dar niciodată ca acum! Mai mult, la petrecerea de după premiera filmului lui Russell Crowe, The Next Three Days, Gerry a refuzat să se atingă de mâncare. Nu a băut decât apă, o sursă prezentă la eveniment declarând pentru „New York Post” că arăta de-a dreptul înfometat.

Pe vremea când se vorbea că el şi Jennifer Aniston formau un cuplu....

... uite cum arăta Gerry! „Nu sunt genul de tip care să se menţină tot timpul în formă. Îmi plac la nebunie cartofii prăjiţi!”, spunea el pe-atunci. Iar asta se-ntâmpla tot anul acesta!

Şi iată-l ce declară acum: „Merg la sală în fiecare zi şi mă străduiesc să mă antrenez cât mai bine. Ţin dietă şi încerc să-mi schimb stilul de viaţă”. Să fie vorba de pregătirile pentru un rol? Ştim doar că scoţianul e capabil de schimbări uluitoare în acest sens: pentru rolul regelui Leonidas al Spartei din pelicula 300 s-a transformat într-un pachet de muşchi. Gerry nu a declarat cât a slăbit de data aceasta, dar este demn de admiraţie. Cât o să-l ţină însă această fază?

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko