Gérard Depardieu a fost arestat

2 decembrie, 2012
rtxv8vw jpeg

Celebrul actor francez a ajuns în custodia poliţiei joi, după ce a fost implicat într-un accident rutier cu scuterul său.

Celebrul actor francez a ajuns în custodia poliţiei joi, după ce a fost implicat într-un accident rutier cu scuterul său.

La cei 63 de ani ai săi, Gérard Depardieu continuă să ţină prima pagină a ziarelor din Hexagon, dar mai mult din cauza păţaniilor sale scandaloase, care-i umbresc, din păcate, cariera de invidiat.

După ce, anul trecut, actorul a urinat într-un avion ce se pregătea să decoleze, iar în vară a avut o altercaţie în trafic cu un alt şofer, Depardieu se află în mijlocul unui alt scandal.

Cea mai recentă întâmplare de acest fel s-a petrecut joi, când actorul francez a căzut de pe scuter şi s-a rănit la cot. Până aici, nimic de comentat, doar că poliţia a prins de veste că Depardieu era în stare de ebrietate, fapt pentru care a fost condus la secţie.

Din fericire, nimeni altcineva nu a fost rănit în accident, în schimb actorul are de dat explicaţii cu privire la comportamentul său în trafic.

image

Depardieu este cunoscut pentru preferinţele sale bahice şi este şi proprietarul mai multor podgorii din Franţa, Italia şi chiar de pe continentul african. De bună seamă însă, pe lângă sfaturile medicilor care i-au sugerat să renunţe la alcool pentru a mai slăbi, el trebuie să ţină cont şi de regulile de circulaţie şi să nu mai bea când vrea să conducă.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg