Gerard Depardieu, acuzat că a violat o tânără de mai multe ori în această lună! Cum se apără actorul?

31 august, 2018
A Royal Affair Reception   74th Venice Film Festival jpeg

Actorul Gerard Depardieu este implicat într-un scandal sexual de proporţii, după ce în această săptămână o tânără în vârstă de 22 de ani l-a acuzat pe acesta că a violat-o de mai multe ori.

image

Presa din Franţa notează că tânăra este actriţă, însă numele ei nu fost făcut public, iar faptele s-au petrecut chiar în această lună. Fata îl acuză pe Depardieu că a abuzat-o sexual în locuinţa lui din Paris, pe 6 şi pe 13 august, şi că l-a cunonscut pe celebrul actor la o şcoală la care acesta predă. După cum reiese din plângerea fetei, ea şi Gerard Depardieu s-au întâlnit în locuinţa francezului pentru a o învăţa pe aceasta cum să joace într-o piesă de teatru.

Oamenii legii din Franţa au pornit o anchetă în acest caz, însă Gerard Depardieu se apără prin intermediul avocatului său, care spune că celebrul francez a fost vizibil afectat după apariţia acestei informaţii.

„Gerard Depardieu neagă orice acuzaţie. El spune că nu a violat şi nu a agresat sexual pe nimeni“, a spus Herve Temime, avocatul actorului francez.

În urmă cu aproape un an, Gerard Depardieu afirma, în paginile cărţii sale autobiografice, denumită „Ça s’est fait comme ça“, faptul că s-a prostituat, a profanat morminte şi a furat maşini. „Am ştiut de foarte tânăr că sunt plăcut de homosexuali. Iar când ei mă abordau pentru sex, eu le ceream bani. Pe unii dintre clienţi îi jefuiam. Îl băteam pe câte unul şi fugeam cu toţi banii pe care îi găseam asupra lui“, spunea actorul care acum este acuzat de viol.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate