Gérard Depardieu: "În viaţa privată, Vladimir Putin e un tip formidabil!" VIDEO

7 ianuarie, 2019
1 gerard depardieu vladimir putin cetatenia rusa 2 jpg jpeg

Aflat la Bucureşti pentru un concert, starul francez a vorbit despre preşedintele Rusiei, pe care îl admiră foarte mult.

În luna decembrie, Gérard Depardieu a susţinut în România un spectacol în arena circului Metropolitan Bucureşti. Actorul a interpretat, recitat, cântat şi trăit pe scena Circului Metropolitan spectacolul "Depardieu chante Barbara", inspirat de actriţa şi cântăreaţa Barbara. O bună ocazie pentru jurnalistul Octavian Hoandră de-a realiza un interviu în exclusivitate pentru Realitatea TV.

Vorbind despre politică, actorul francez şi-a exprimat dezamăgirea vizavi de noua generaţie de oameni politici. "Există mulţi politicieni care nu-şi cunosc propria istorie... Dacă există unul care cunoaşte foarte bine istoria ţării sale acesta este Putin".

Întrebat ce fel de om este Vladimir Putin, cu care Depardieu este ataşat, mai ales de când a primit cetăţenia rusă, acesta a răspus că "e un foarte om inteligent, care are multă ştiinţă a vieţii, în acelaşi timp. Care a avut o copilărie destul de nefericită. A avut un frate care a murit, mama sa a trecut pe şângă moarte în timpul războiului - tatăl său a salvat-o dintr-o casă care s-a prăbuşit. El e născut în 1952, mi-a povestit puţin copilăria sa. Anatoli Sobchak, un avocat care a devenit ulterior primar al oraşului Sankt Petersburg, este cel care l-a salvat, l-a îndreptat spre studii de drept, pentru că el adora sportul şi era puţin huligan. De aceea râde mult de toate aceste lucruri. În acelaşi timp, este un om foarte discret. Este foarte fascinant, dar este contrariul a ceea ce pare. Le poate stârni teama politicienilor, celorlalţi, mai ales celor lipsiţi de cultură, care nu cunosc istoria. În viaţa privată, e un tip formidabil. E mereu jovial, foarte destins cu oamenii la care ţine..."

"E drept că Rusia este o ţară enormă, care l-a avut pe Ivan cel Groaznic... Din ăştia am avut şi noi în Franţa, cum au fost Gilles de Rais, Jeanne d'Arc. De asemenea, am avut şi noi nebunii noştri. Dar Putin nu e nebun deloc. Dimpotrivă! E drept că ideologia netezeşte paşii..."

Preşedintele rus Vladimir Putin a aprobat în 2013 cererea pentru cetăţenie făcută de actorul Gérard Depardieu, care a anunţat că părăseşte Franţa din cauza majorării impozitelor. 

, oraş situat la 650 de kilometri de Moscova, în regiunea Mordovia - dar doar în acte! Actorul locuieşte, de facto, în Belgia. Totodată, din respect pentru prietenii ruşi, a luat câteva lecţii de limbă rusă.

Iată ce-a mai povestit Gérard Depardieu pentru Realitatea TV, în înregistrarea de mai jos.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg