Gérard Depardieu se mută în Belgia

11 decembrie, 2012

Sătul să tot fie luat peste picior în ţara natală, dar mai ales să tot fie amendat şi să plătească taxe exorbitante statului francez, starul a decis să se mute într-o altă ţară vecină şi prietenă.

Sătul să tot fie luat peste picior în ţara natală, dar mai ales să tot fie amendat şi să plătească taxe exorbitante statului francez, starul a decis să se mute într-o altă ţară vecină şi prietenă.

Nemulţumit de actuala guvernare de la Élysée, care aplică majorări repetate taxelor şi impozitelor din Hexagon, Gerard Depardieu avea demult în gând să-şi mute domiciliul în altă ţară, pentru a-şi pune la adăpost averea de abuzul financiar al statului.

Dar, de când actorul francez a avut ceva probleme şi cu autorităţile locale, după ce a fost găsit conducând beat scuterul ori când a devenit violent în trafic, Depardieu s-a hotărât să-şi facă, în sfârşit, bagajele.

Potrivit lui Daniel Senesael, primarul localităţii belgiene Nechin, un sat aflat lângă graniţa cu Franţa, acesta şi-a cumpărat deja o casă acolo. Senesael a dezvăluit presei şi faptul că actorul s-a interesat şi de procedura de a primi rezidenţă în Belgia.

Gérard Depardieu se va alătura astfel comunităţii belgiene, care a adoptat aproximativ 2.800 de francezi, printre care şi familia Mulliez, proprietară a celebrului lanţ de hipermarketuri Auchan şi a lanţului de magazine cu profil sportiv Decathlon.

Conform legislaţiei belgiene, rezidenţii nu plătesc impozit pe avere care, în Franţa, este în prezent aplicat indivizilor cu averi de peste 1,3 milioane de euro.

„Cred că doreşte să se bucure de atmosfera din Belgia, de identitatea noastră, de zona rurală, bucolică în care ne aflăm“, a declarat Senesael la postul de radio RTL.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg