Gérard Depardieu – un francez în Sighişoara

20 septembrie, 2011

Ieri au debutat filmările pentru producţia „Ipu, convicted for life“, din distribuţia căruia fac parte actorii Gérard Depardieu şi Harvey Keitel. Depardieu a profitat de cele câteva ore libere pe care le-a avut

Ieri au debutat filmările pentru producţia „Ipu, convicted for life“, din distribuţia căruia fac parte actorii Gérard Depardieu şi Harvey Keitel. Depardieu a profitat de cele câteva ore libere pe care le-a avut la dispoziţie pentru a se plimba pe străzile Sighişoarei.

Un cavaler romantic, fostul Cyrano s-a plimbat luni prin Sighişoara, dar nu în armură, ci în cămaşă populară ardelenească. Vechiul oraş medieval l-a primit cu braţele deschise pe celebrul actor francez, Gérard Depardieu, care lucrează în aceste zile la un film inspirat dintr-o nuvelă românească. Măsurile de securitate sunt foarte stricte pe platoul de filmare din Sighişoara, unde actorul a tras deja prima scenă.

Pelicula la care filmează starul francez se numeşte „Ipu – condamnat la viaţă“ şi este o versiune nouă a celebrului film „Moartea lui Ipu“, realizat în 1972 după o nuvela a lui Titus Popovici. Atunci, în rolul principal a jucat unul dintre cei mai mari actori români, Amza Pellea, alături de Ion Besoiu, Octavian Cotescu şi Gheorghe Dinică.

Acum, lui Depardieu îi dau replică şi Gheorghe Visu, Dorel Vişan, dar şi un star de la Hollywood, Harvey Keitel. Depardieu, care a mai filmat în România la începutul anilor ’90, spune că este încântat de colţurile vechi din Transilvania şi de satele care îi amintesc de copilăria din Franţa.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg