Gerard Piqué a tot ținut-o pe Shakira în triunghiuri amoroase! A înșelat-o chiar și cu prietena ei

23 ianuarie, 2024

Se pare că frumușelul Gerard Piqué nu prea a știut să gestioneze relația sa cu Shakira. Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre tatăl celor doi fii ai artistei.

Gerard Piqué și Shakira, Getty (6) jpg

Cândva, erau o familie fericită, însă atitudinea de macho a fostului fotbalist a distrus familia lor. Ajunsă în pragul disperării, Shakira și-a luat copiii și s-a mutat peste ocean, în SUA, unde se pare că este foarte fericită.

Iar infidelitatea lui Gerard Piqué cu Clara Chía se dovedește a fi ”pistol cu apă”, în comparație cu ale relații extraconjugale pe care le-a avut.

Presa iberică tabloidă dă din nou de pământ cu Gerard Piqué și readuce pe tapet o nouă infidelitate.

Potrivit ediției spaniole a revistei People, care citează dezvăluirile apărute în emisiunea TV Socialité (Telecinco), Piqué ar fi înșelat-o pe Shakira chiar cu prietena și antrenoarea ei, Anna Kaiser.

Aceasta, acum femeie căsătorită și mamă a doi copii, este antrenoarea vedetelor și cea care a ajutat-o ​​pe Shakira să se pregătească pentru show-ul ei incendiar din pauza de la Super Bowl 2020.

Conform publicației, presupusa infidelitate a avut loc cu doi ani înainte de a începe relația sa romantică cu Clara Chía. Shakira ar fi aflat despre trădare de la unul dintre angajații săi. Jurnalistul Javier Ceriani a spus că angajatului „i-a fost milă de ea”.

Anna Kaiser și Shakira se cunosc de ani de zile, așa că, dacă acuzațiile sunt adevărate, ar fi o lovitură brutală pentru artistă. Încă una!

În 2015, Anna Kaiser a postat pe Facebook că se afla în Barcelona și se pregătește să danseze cu „fata ei” Shakira. Apoi a distribuit un video cu diva latina în ianuarie 2022, așa cum s-au pregătit pentru Super Bowl.

La postarea fixată, comentariile nu mai sunt deloc amabile, iar oamenii au sărit, ca de obicei, în apărarea Shakirei, o artistă dintre cele mai iubite. Experta în fitness și yoga s-a trezit cu multe comentarii neprietenoase și emoji-uri supărătoare, care ilustrează șobolani.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg