Gerard Piqué, desființat de fanii de pe Instagram, după ce s-a pozat cu noua iubită: ”Mi-ar fi rușine!”

26 ianuarie, 2023
GettyImages Pique jpg

Gerard Piqué își asumă public relația cu Clara Chia Marti, după ce Shakira a râs de ei în ultima melodie.

Nu mai există cale de întoarcere. Gerard Piqué îi servește fostei partenere un răspuns public, pe măsura atacului său din cea mai recentă piesă cântată de artistă.

Departe de a fi impresionat de felul în care Shakira îi ia pe amândoi peste picior, Gerard Piqué face o mișcare importantă: recunoaște public, pe Instagram, relația de acum serioasă cu Clara Chia Marti, partenera sa. Iubirea sportivului cu tinerica blondină a zguduit din temelii calmul artistei Shakira, care a ajuns să creeze o piesă plină de venin la adresa fostului iubit, cu care are doi fii.

În fotografia aleasă de Gerard Piqué și Clara Chia Marti să le marcheze debutul împreună în social media, sportivul se ghemuiește plin de iubire la pieptul noii iubite. Amândoi poartă negru și se află la o masă, la restaurant.

Shakira ex husband Gerard Pique new girlfriend 0007 jpg

Clara Chia Marti pare foarte blajină. Inclusiv Shakira în melodia sa o menționează și spune: ”Clara, pare un nume de persoană bună, cu siguranță nu e așa cum pare.” Știe oare artista mai multe lucruri despre noua parteneră a lui Gerard Piqué?

Reacțiile nu s-au lăsat așteptate, iar fanii Shakirei sunt mereu pe metereze, gata să-și apare preferata. Cineva a comentat: ”În locul tău, mi-ar fi rușine!”, altul a spus: ”Ai distrus viața de familie, aveai soție și copii, dar nu ți-ai putut struni cârnăciorul.”

”Nici nu se compară cu mama copiilor tăi.”, a sunat un alt mesaj tranșant. Un al patrulea internaut a scris: ”E clar, s-a eliberat postul de mâncător de gem.” Remarca face aluzie la faptul că Shakira și-a dat seama că este înșelată, după ce în frigiderul lor a apărut un gem de căpșuni. Potrivit artistei, în familia lor nimeni nu mănâncă gem. Așadar, a fost un semnal de alarmă că o persoană străină a început să se simtă ca acasă la domiciliul cântăreței.

Mai mult, acest comentariu acid reflectă realitatea, căci se pare că Gerard Piqué nu prea știe ce înseamnă fidelitatea și are obiceiul de a-și înșela partenerele.

Pique si Shakira Getty jpg

Cu această ieșire publică a celor doi, sportivul își confirmă relația, însă în Spania Shakira este mult mai iubită decât el, iar oamenii îl judecă pentru că a trădat-o pe artistă. Ea a declanșat o isterie națională cu noua sa melodie, care a devenit repede hit. Iar acuzele tăioase nu mai au nevoie de nicio explicație: Shakira a reușit să-și spună oful rapid și tranșant: ”Am fost prea bună pentru tine, nu ai știut să te porți cu o leoaică și ai ales pe cineva de teapa ta.”

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg