Gerard Piqué și Clara Chia ar fi pus capăt relației lor, susţine presa spaniolă

8 decembrie, 2022

După şase luni în care aventura lor i-a dat peste cap viaţa Shakirei, cei doi amorezi ar fi ajuns la despărţire. Să fie, oare, definitivă?

Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg

"Ce începe prost se termină şi mai prost" spunea o lege a lui Murphy, care s-ar putea aplica astăzi şi în cazul Clarei Chía și al lui Gerard Piqué. Potrivit presei spaniole, cei doi ar trece acum printr-o criză serioasă în relația lor.

În ultimele ore a circulat varianta că idila controversată dintre starul fotbalului și tânăra de 23 de ani s-a încheiat la câteva luni după ce a început, iar motivele ar fi multiple. Se spune că mai tânăra Clara Chía nu ar fi suportat hărțuirea presei și nici batjocura colegilor de serviciu, atunci când s-a bucurat de favoritism în cadrul companiei Kosmos, deținută de partenerul ei. De asemenea, e posibil să fi fost deranjată de apropierea pe care Gerard Piqué a avut-o în ultimele zile cu Shakira, pentru a stabili custodia celor doi copii al lor.

O altă versiune sugerează că a fost o poveste de dragoste trecătoare şi că cei doi s-au săturat deja să fie împreună, fiind prea multe obstacole de surmontat. SAceasta ar fi şi explicaţia atitudinii lor din urmă cu doar câteva zile, când cei doi au fost văzuți fiind abătuţi și distanţi în timp ce ieșeau dintr-un restaurant japonez din Barcelona.

Un alt motiv serios care ar fi putut provoca despărțirea este faptul că Gerard Piqué se gândește să cumpere o casă în Miami, Florida, pentru a fi aproape de copiii săi, Milan și Sasha - o soluţie pe care Clara Chía chiar nu o agreează, ea nefiind pregătită să își mute reședința în altă țară sau, pur și simplu, să aibă o relaţie la distanţă, în timp ce Gerard va fi nevoit să plece weekend de weekend peste Ocean, pentru a petrece timp cu ei.

De aceea, presa din Spania titrează că s-ar putea să asistăm la deznodământul poveștii lor controversate.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg