Gerard Piqué și Clara Chia ar fi pus capăt relației lor, susţine presa spaniolă

8 decembrie, 2022

După şase luni în care aventura lor i-a dat peste cap viaţa Shakirei, cei doi amorezi ar fi ajuns la despărţire. Să fie, oare, definitivă?

Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg

"Ce începe prost se termină şi mai prost" spunea o lege a lui Murphy, care s-ar putea aplica astăzi şi în cazul Clarei Chía și al lui Gerard Piqué. Potrivit presei spaniole, cei doi ar trece acum printr-o criză serioasă în relația lor.

În ultimele ore a circulat varianta că idila controversată dintre starul fotbalului și tânăra de 23 de ani s-a încheiat la câteva luni după ce a început, iar motivele ar fi multiple. Se spune că mai tânăra Clara Chía nu ar fi suportat hărțuirea presei și nici batjocura colegilor de serviciu, atunci când s-a bucurat de favoritism în cadrul companiei Kosmos, deținută de partenerul ei. De asemenea, e posibil să fi fost deranjată de apropierea pe care Gerard Piqué a avut-o în ultimele zile cu Shakira, pentru a stabili custodia celor doi copii al lor.

O altă versiune sugerează că a fost o poveste de dragoste trecătoare şi că cei doi s-au săturat deja să fie împreună, fiind prea multe obstacole de surmontat. SAceasta ar fi şi explicaţia atitudinii lor din urmă cu doar câteva zile, când cei doi au fost văzuți fiind abătuţi și distanţi în timp ce ieșeau dintr-un restaurant japonez din Barcelona.

Un alt motiv serios care ar fi putut provoca despărțirea este faptul că Gerard Piqué se gândește să cumpere o casă în Miami, Florida, pentru a fi aproape de copiii săi, Milan și Sasha - o soluţie pe care Clara Chía chiar nu o agreează, ea nefiind pregătită să își mute reședința în altă țară sau, pur și simplu, să aibă o relaţie la distanţă, în timp ce Gerard va fi nevoit să plece weekend de weekend peste Ocean, pentru a petrece timp cu ei.

De aceea, presa din Spania titrează că s-ar putea să asistăm la deznodământul poveștii lor controversate.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}