Gerard Piqué și Clara Chía, iubire toridă pe un iaht de lux în Croația. Cei doi sunt atât de amorezați!

13 septembrie, 2023

Cuplul își vede nestingherit de viață, amor și vacanță. Cei doi se răsfață reciproc pe un iaht de lux, sub soarele torid al Croației.

Clara Chia și Gerard Pique, Profimedia (1) jpg

Pentru ea, a înfruntat tot. Și cel mai greu de dus, oprobriul public. Căci Gerard Piqué n-a avut viață dulce după ce a trădat-o pe Shakira. Artista, atât de iubită în Spania, a fost și este susținută de iberici, iar fotbalistul nu o dată s-a trezit fluierat și huiduit.

Însă asta nu contează, pentru el. Tatăl celor doi fii ai Shakirei își vede mai departe de viață cu iubita Clara Chía, pe care a integrat-o inclusiv în familia sa.

Cei doi au plecat într-o vacanță romantică, dar și de familie în Croația și se răsfață pe un iaht de lux, condimentându-și șederea cu înot, plajă, scufundări și multă iubire.

Clara Chía a făcut furori cu formele sale apetisante!

Ei se află deja de o săptămână în Croația. Gerard Piqué, în vârstă de 36 de ani, și Clara Chía, în vârstă de 24 de ani, și-au rezervat începutul toamnei calendaristice pentru sporturi acvatice.

Mai mult, cei doi îndrăgostiți au mers și cu o parte din familia bărbatului. Mama jucătorului, Montserrat Bernabeu, a fost fotografiată de paparazzi în timp ce vorbea pe punte cu cei doi. Blondina este foarte prietenoasă cu femeia care ar putea să-i devină soacră.

Apoi, paparazii i-au văzut vâslind într-un golf de pe lângă plaja Sunj, de pe insula Lopud. Cuplul a fost surprins tot numai un zâmbet în excursia lor romantică, înotând unul pe lângă celălalt și vâslind pe rând.

Clara Chía a fost fotografiată purtând un bikini kaki minuscul, care îi flatează silueta adolescentină, în timp ce fostul star al Barcelonei purta un șort de baie alb, cu dungi albastre.

Cei doi s-au distrat copios cu sporturile de vară, au fost surprinși mai mereu râzând.

Seara au luat cina în familie, însoțiți de cei mai apropiați prieteni și rude, inclusiv tatăl lui Gerard, Joan Piqué, și fratele său, Marc Piqué.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png