Gerard Piqué vorbește pentru prima dată despre cântecul de răzbunare al Shakirei, care rupe topurile

16 martie, 2023
Pique

Gerard Piqué începe să iasă din carapace și să înfrunte întrebările legate de eșecul relației cu Shakira, în condițiile în care spaniolii sunt foarte curioși în legătură cu acest subiect.

Tot pentru prima dată a dat și o declarație în legătură cu piesa recentă a divei, „Music Sessions, Vol. 53” care rupe topurile, dar care mătură pe jos cu el și cu noua sa parteneră, Clara Chia.

Sportivul a fost invitat în emisiunea “El món a Rac1” de la radio, unde Gerard Piqué a vorbit cu prietenul său Jordi Basté despre schimbările din viața sa, din ultimul an.

Dar și despre copii și responsabilitățile parentale pe care ambii foști iubiți nu ezită să și le asume.

Ziarul El Pais a transcris părți din interviu. „Evident că am auzit melodia. Dar nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu are niciun sens.”, a mărturisit Gerard Piqué ușor tulburat și încercând să rămână centrat pe întrebările interviului. Mai degrabă a vrut să clarifice situația copiilor și a spus că el și Shakira au responsabilitatea de a îi proteja. ”Nu vreau să spun mai multe, fiecare dintre noi ia și decizii bune și decizii rele, în final nu contează decât bunăstarea copiilor”, a subliniat sportivul.

Shakira și-a înmărmurit fanii căci se află zilele acestea într-un turneu în SUA, unde a mers însoțită de cei doi copii. Vedeta a mers la „The Tonight Show”, iar a doua zi a vizitat cu fiii săi obiective importante din New York. Artista a fost surprinsă izbucnind în lacrimi, aparent fără motiv, în timp ce se afla într-un magazin. Apoi a încercat să-și ascunsă chipul trist sub șapcă. Ceea ce denotă că deși este puternică în public, în unele momente își dă voie să fie cuprinsă de disperare. Secvențele sunt șocante cu Shakira, care efectiv nu-și poate stăpâni plânsul. Despărțirea de Gerard Piqué a lovit-o nu doar în inimă, ci și în orgoliu.

Foto: Getty/ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg