Gerry Butler&Lindsay Lohan: o aventură

20 iunie, 2010

Face scoţianul ce face şi nimereşte în braţele starletelor pentru care s-au inventat titlurile de primă pagină din tabloide! Nu era de-ajuns că i-a frânt inima lui Jennifer Aniston cu pasiunea lui de vânător de femei, nu s-a săturat cu "victimele" făcute într-o "vizită de lucru în Serbia" şi a pus ochii pe cea mai turmentată dintre dive.

Face scoţianul ce face şi nimereşte în braţele starletelor pentru care s-au inventat titlurile de primă pagină din tabloide! Nu era de-ajuns că i-a frânt inima lui Jennifer Aniston cu pasiunea lui de vânător de femei, nu s-a săturat cu "victimele" făcute într-o "vizită de lucru" în Serbia şi a pus ochii pe cea mai turmentată dintre dive.

Săptămâna trecută, Lindsay Lohan şi Gerry au petrecut o după-amiază împreună, la o petrecere la piscină organizată în Los Angeles. Martorii spun că, deşi au ajuns la faţa locului separat, amorezii nu şi-au putut lua mâinile unul de pe celălalt, pentru ca, aproape de sfârşit, să plece împreună "spre hotelul lui Lindsay", după cum a declarat un invitat. Să vedem cât o să ţină şi această nouă mare iubire!

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg